P94 maajoukkueen uutiset

Hallituksen päätös P94 maajoukkueen jatkosta

Hallitus on kokouksessaan 13.5. käsitellyt P94 maajoukkueen jatkoa ja mahdollista ilmoittamista MM-karsintoihin.
Olympiakomitea ei myöntänyt Käsipalloliitolle täksi vuodeksi lainkaan tukea. Hallitus päätyi kokouksessaan siihen että nykyisessä taloudellisessa tilanteessa ja koska EM-karsinnassa ei saavutettu menestystä, ei joukkuetta ilmoiteta MM-karsintaan. Samalla katsottiin että ikäluokka on nyt tullut tiensä päähän ja seuraava askel pojilla on miesten maajoukkuerinki.

Osa pelaajista on jo päässyt kokeilemaan siipiään miesten maajoukkueen kanssa, osa koputtaa jo maajoukkueen ovea.
Varmaa on että moni heistä tulee olemaan maajoukkueessa mukana vuosien varrella.

Käsipalloliitto ja liittohallitus kiittää kaikkia projektissa mukana olleita pelaajia ja valmentajia sekä taustaryhmää suuresti kaikesta siitä ajasta sekä pyyteettömästä työstä jota näiden poikien eteen tämän projektin eri vuosien aikana on tehty. Panosta näihin poikiin ja heidän tulevaisuuteen ei voi mitata rahassa eikä mitenkään edes kiittää tarpeeksi.

Suomen Nuoret kolmanneksi Slovenian EM-karsintalohkossa

Druck

 

Suomi – Turkki   27 – 26 (12-12)

Slovenian EM-karsinnoissa Suomen viimeinen ottelu Turkkia vastaan päättyi niukasti maalin voittoon. Ottelu oli kaikkea muuta kuin viihdyttävää käsipalloa. Saattaa olla että edellisen päivän tappio Viroa vastaan painoi vielä mieltä, sillä pelaaminen oli välillä kuin pakollisen kalanmaksaöljylusikallisen nieleminen.

Lue lisää

Viro vei Suomen mahdollisuudet EM-kisoihin

Druck

Suomi – Viro 23 – 29

Suomen nuorten P94-maajoukkueen tie Itävallan EM-kisoihin katkesi eteläisen naapurin puolustukseen. Viro oli tarkkaan tutkinut videolta Suomen hyökkäyskuviot ja löytänyt lääkkeet sen pysäyttämiseksi. Taktisesti Viro vei Suomea 10 -1, eikä siinä ehtinyt pahemmin edes suomalainen vikistä.

Lue lisää

Suomen taistelu ei riittänyt Slovenian kaatoon

 

Druck

Slovenia – Suomi 25 – 20 (13-11)

Nuorten P94 maajoukkueen EM-karsinta alkoi perjantaina ottelulla isäntämaa Sloveniaa vastaan. Lohkon selvä ykkössuosikki oli määrätty suomalaisten ensimmäiseksi vastustajaksi. Lue lisää

Suomen nuorten P94-maajoukkue hakee EM-kisapaikkaa

Druck

Seuraavat kaksi viikkoa tuo jälleen säpinää suomalaisille käsipallomaajoukkueille. Naiset pelaavat Slovakiaa vastaan tällä viikolla, ja miehet taistelevat Romaniaa vastaan seuraavalla viikolla. Lue lisää

P 94 valmistautuu EM-karsintoja varten

Druck

Nuorten P 94 maajoukkue valmistautuu huhtikuun alun EM-karsintoja varten Solvallan Urheiluopistolla. Viimeistelyleiri pidetään maaliskuun viimeisenä viikonloppuna. Joukkue harjoittelee ja pelaa kolme harjoitusottelua leirin yhteydessä. Sparraajina ovat miesten maajoukkue ja Dicken. Lue lisää

Poikien maajoukkuetilasto päivitetty

Tilasto päivitetty P96 EM-karsintojen ja P94 GBR-ottelun jälkeen. Lue lisää

Iso-Britannia jäi nuorten maajoukkueen jalkoihin

EM 2014

La 11.1.  Suomi – Iso-Britannia  47 – 15  (22-7)

Su 12.1.  Suomi – Iso Britannia 37 – 14  (16 – 6)

La 11.1. Karjaa

Sanotaan että, mitä isot edellä niin sitä pienet perässä. Tällä kertaa voidaan todeta, että pienet antoivat isoille mallia. Suomen nuorten P 94 maajoukkue kohtasi lauantaina Karjaan Sisu Areenalla Iso-Britannian, ja takoi tulostaululle aika tylyt lukemat. Peli oli miesten MM-karsintamittelön esiotteluna ja päättyi suomalaisten suureen maalikarkeloon.

Lue lisää

P94 kohtaa Iso-Britannian Karjaalla ja Solvallassa

Nuorten P94 maajoukkueen valmistautuminen EM-karsintoja varten jatkuu tammikuun harjoitusleirillä. Leirin yhteydessä joukkue kohtaa Iso-Britannian kahdesti. Ensimmäinen ottelu on Karjaan Sisu Areenalla miesten MM-karsintapelin esiotteluna lauantaina 11.1. Toinen ottelu pelataan sunnuntaina 12.1. Solvallassa.

Lue lisää

P94 joulukuun leiri

Hyvät maajoukkueringin jäsenet

Seuraava harjoitusleiri on 7.–8.12.13  Solvallassa.

Kokoontuminen Solvallassa lauantaina 7.12.  klo 10.00

Leiri päättyy sunnuntaina 8.12. klo 16.30

Lue lisää