NuTu – Nuori Tuomari-projekti

Nuori Tuomari -projekti (NuTu) on kaudella 2016-2017 uudelleen käynnistetty nuorten tuomareiden tukitoiminta. Sen tarkoituksena on avustaa nuoria käsipalloerotuomareita sekä tukea heidän kehittymistään kansallisiksi ja kansainvälisiksi huippuerotuomareiksi nopeutetulla aikataululla. Projektissa ohjataan kerrallaan 10–15 erotuomarointiin panostavaa nuorta. Toiminta koostuu otteluiden tarkkailuista, yhteisistä leireistä sekä koulutustilaisuuksista. Yhtä tärkeää kuin erotuomareina kehittyminen on kontaktien luominen. Ryhmässä annetaan tukea ja apua sekä verkostoidutaan muihin saman ikäisiin käsipalloerotuomareihin.

NuTu-projektia pyöritettiin edellisen ja ensimmäisen kerran kausilla 2009-2014 ja se voitti silloin Suomen käsipalloliiton Vuoden käsipalloteko 2011-palkinnon. Silloisista nuorista poikkeuksellisen moni tuomari on pysynyt toiminnassa mukana ja viheltää nyt Suomessa korkeimpia sarjoja.

Oletko sinä nuori erotuomari, joka haluaisi panostaa tuomarointiin ja kehittyä urallaan mahtavassa nutujen porukassa?

Kirjoita meille vapaamuotoinen hakemus jossa kerrot itsestäsi ja käsipallo- sekä erotuomaritaustasi osoitteeseen annika.laaksonen@hotmail.fi