HandisTV-ohjeet – striimaa ja ansaitse rahaa joukkueellesi

Kaikki joukkueet sarjatasosta riippumatta voivat striimata otteluitaan HandisTV:n kautta. Tulonjako on aina mallia 50-50.

Otteluissa etuoikeus lähetyksen tekemiseen on kunkin ottelun kotijoukkueella. Mikäli kotijoukkue ei striimaa ottelua, vierasjoukkueen on mahdollista striimata, mikäli siihen on saatu kotijoukkueen hyväksyntä.
Turnauksissa (esim. Final Four/F-juniorit) etuoikeus striimaamiseen on järjestävällä joukkueella.

SM-liigassa ja SM-sarjassa on omat sarjakanavat. Sarjakanavat toimivat siten, että joukkueiden kuukausi-/vuositilaajat näkevät kannattamansa joukkueen otteluiden lisäksi myös sarjan muut ottelut. Muissa sarjoissa tilaajat näkevät kaikki kannattamansa joukkueen ottelut.

Huom.

Myös SM-liiga tai SM-sarjajoukkue voi lisätä kanavalleen muita otteluita, kuten Cup- ja harjoitusotteluita.
Joukkue pystyy tällöin määrittämään, että myös nämä ottelut näkyvät avoimesti kaikille sarjakanavan tilaajille
tai vaihtoehtoisesti ovat maksuttomia vain omille kannattajille. HandisTV:hen kannattaa olla tässä tapauksessa yhteydessä, jotta varmistetaan, että yhteydet ovat halutulla tavalla aktivoituna.

Miten joukkue voi lähettää otteluita HandisTV:n kautta

Mikäli joukkueellasi on jo kanava Solidsportissa, lähetysten valmistelu tapahtuu aivan kuten ennenkin Solidsportissa. Katselijoille ottelut näkyvät HandisTV:ssä. HandisTV:stä pääsee takaisin admin-puolella painamalla kohtaa ”Asetukset” HandisTV-otsikon alta. Tuo painike näkyy vain admin-käyttäjälle.

Uudet joukkueet voivat itse perustaa maksutta kanavansa täältä ja kanavan hallinnointi tapahtuu niin ikään Solidsportissa.

HandisTV:hen liittyminen ei velvoita mihinkään. Kanavan perustamisen jälkeen joukkueen Admin voi lisätä helposti otteluita kanavalle. Striimaaminen tapahtuu SolidSport Broadcast -sovelluksella (Apple tai Android). Sovellus täytyy muistaa säännöllisesti päivittää viimeisimpään versioon. Yleensä tämä tapahtuu automaattisesti, kunhan laite on päällä ja yhteydessä verkkoon.

Muissa kuin SM-liigan tai SM-sarjan otteluissa (esim. cup- ja junioriottelut) hinnoittelu on vapaata, mutta ilmaispelejä voi tarjota vain erityisluvalla. Rahaliikenne, sisältäen pakolliset verot, hoituu HandisTV:n kautta ja seuran tarvitsee vain laskuttaa palveluntarjoajalta automaattisesti laskettu summa.

Apua saa ottamalla suoraan yhteyttä HandisTV:hen:

support@solidsport.com

+358 40 171 3539

Voidaanko HandisTV:ssä luoda maalikoosteita striimatuista otteluista

Kyllä. Solidsport -mobiilisovelluksessa on tähtinäppäin, jota painamalla saa tehtyä automaattisesti koosteet otteluista. Kun kuvaaja painaa näppäintä, tallentuu kyseinen kohta ottelusta, esim. maali ja sitä edeltävä jakso osaksi koostetta. Kooste valmistuu, kun ottelu on päättynyt.

OHJEET

SolidSport -ohjevideo

SolidSport kirjalliset ohjeet

Android Striimausopas

HandisTV checklist kuvaajalle IPAD

HandisTV -linkin lisääminen tulospalvelussa

Ohje striimien katseluun

Lisätietoja

SM-joukkueille oma nimetty HandisTV -yhteyshenkilö

Juniorijoukkueet ja muut joukkueet

support@solidsport.com
+358 40 171 3539

Käsipalloliiton yhteyshenkilö

Taneli Tiilikainen
taneli.tiilikainen@finnhandball.net
+358 40 3545 810