HandisTV helpottaa käsipallostriimien katselua

HandisTV on käsipallon uusi koti. Jatkossa kaikki käsipallosisältö löytyy suoraan yhdestä osoitteesta: handis.tv.

Solidsportin ja Käsipalloliiton yhteistyön seuraava askel on HandisTV. Suomalaiselle käsipallolle räätälöity alusta kokoaa uudella tavalla yhteen kaikki käsipallon suorat lähetykset ja muut tapahtumat.

Solidsportin ja Käsipalloliiton yhteistyö on mahdollistanut viimeisen kolmen vuoden ajan käytännössä kaikkien käsipallo-otteluiden striimaamisen aina ruohonjuuritasolta maaotteluihin. Jatkossa räätälöity alusta keskittyy palvelemaan vain käsipallosisältöä, mikä helpottaa otteluiden seuraamista ja sisällön löytämistä.

Kolmen vuoden aikana Suomessa on perustettu 129 käsipallokanavaa, joista käsipalloa on seurattu yhteensä 100 000 tuntia. Uniikkeja katselukertoja on kertynyt 150 000. Katselumaksuja on palautettu joukkueille ja tapahtumien järjestäjille jo 120 000 euroa. Luvut ovat kasvusuunnassa, koska pelkästään edellisellä kaudella 2021–22 palautus oli 46 000 €.

”HandisTV on luonnollinen jatkumo erinomaiselle yhteistyölle Käsipalloliiton kanssa. Tämä on Suomen ensimmäinen Powered by Solidsport -alusta, jonka tarkoitus on luoda puitteet maan kaikelle käsipallosisällölle. Jatkossa käsipallofanit löytävät kaiken käsipallosisällön kätevästi yhdestä paikasta. Näin lajiyhteisö pääsee rakentamaan omaa brändiään hyödyttäen lajitoimijoita jokaisella tasolla”, kommentoi Solidsportin maajohtaja Sauli Silvonen.

Solidsportissa oleva sisältö siirtyy automaattisesti HandisTV:n alle. Olemassa olevat linkit ohjautuvat myös automaattisesti sinne. Nykyiset käyttäjätilit sekä katsojille että ylläpitäjille toimivat uudella alustalla.

Miten joukkue voi lähettää otteluita HandisTV:n kautta

Mikäli joukkueellasi on jo kanava Solidsportissa, lähetysten valmistelu tapahtuu aivan kuten ennenkin. Katselijoille ottelut näkyvät HandisTV:ssä. HandisTV:stä pääsee takaisin admin-puolella painamalla kohtaa ”Asetukset” HandisTV -otsikon alta. Tuo painike näkyy vain admin-käyttäjälle.

Uudet joukkueet voivat itse perustaa maksutta kanavansa täältä ja kanavan hallinnointi tapahtuu niin ikään Solidsportissa.

Striimaaminen tapahtuu jatkossakin älypuhelimella tai tabletilla Solidsport Broadcast -sovelluksella tai omalla tuotannolla.

HandisTV -ohjeet: https://finnhandball.net/tiedotteet/handistv-ohjeet-striimaa-ja-ansaitse-rahaa-joukkueellesi/

Tutustu HandisTV:hen täältä!

 

Koko käsipalloliiton historia nyt kaksissa kansissa! Tilaa Pihkassa palloon tai Fäst vid bollen nyt vaivattomasti verkosta.