Päävalmentaja Kaj Kekin viimeinen ottelu miesten maajoukkueen peräsimessä

Miesten maajoukkeen päävalmentaja Kaj Kekki on tänään sunnuntaina viimeistä kertaa miesten maajoukkueen peräsimessä kun joukkue kohtaa Valko-Venäjän Brestissä. Ottelu alkaa klo 19 ja se on nähtävissä Viasatilla.

Kaj Kekillä on silloin takanaan 257 maaottelua eri maajoukkueiden päävalmentajana. Ottelumäärä, jota ei ole helppo saavuttaa.

Siviilityön ja valmentamisen ohella Kaj suoritti helmikuussa Master Coachista seuraavan etapin eli Master of Science, EHF Master Coach.

Lue lisää:

http://www.eurohandball.com/article/032212/Seven+EHF+Master+Coaches+defend+post-graduate+master%E2%80%99s+theses

Lainaus Kaj Kekin FB-sivuilta:

”Kaikista unelmista ei valitettavasti tule totta. Nyt kuitenkin kohti viimeistä maaottelua. Vuorossa kansallislaulu ja ottelu numero 257 eri maajoukkueiden päävalmentajana.
Nöyrin kiitos kaikille vuosikymmenten saatossa mukana olleille pelaajille, huoltajille, hierojille, fysioille, valmentajille, joukkueenjohtajille, liiton toimihenkilöille, liittohallituksille, seuroille, kannattajille ja perheenjäsenille. Samoin kiitos kaikille muille käsipalloperheen jäsenille, jotka jaksavat uskoa ja tekevät oikeasti töitä paremman käsipallotulevaisuuden eteen.
Monia hienoja ihmisiä ja kokemuksia on vuonna 1990 alkaneen maajoukkuematkan varrella tullut koettua. Parhaina muistoina 18- ja 20-vuotiaiden EM-lopputurnaukset 2008 ja 2010. Niistä pelaajista muutama sinivalkoinen sydän mukana myös sunnuntaina Brestissä Valko-Venäjällä.
Kiitos-Tack
Tsekki”

Suomen Käsipalloliitto ja käsipalloväki kiittävät lämpimästi Kaj Kekkiä hänen vahvasta panoksestaan suomalaisen käsipallon hyväksi. Työ suomalaisen handiksen eteen jatkuu varmasti!

Kaj Kekki miesten maajoukkueen päävalmentaja 2019

Kaj Kekki, FIN during the EHF 2020 Men´s European Championship Qualifiers Finland – Czech Republic at the Vantaa Energia Areena 12. June 2019 in Vantaa, Finland.

Koko käsipalloliiton historia nyt kaksissa kansissa! Tilaa Pihkassa palloon tai Fäst vid bollen nyt vaivattomasti verkosta.