Harjoitusottelu Tyresö – Suomi T00

Suomen nuoret naiset, T00 maajoukkue, jatkoi tänään harjoitusleiriä Ruotsissa. Aamulla hiottiin hieman pelikuvioita treeneissä Vikingahallenissa. Iltapäivällä joukkueella oli matkan ensimmäinen harjoitusottelu Tyresö hallenissa. Vastustajana oli tänään Tyresön Allsvenska joukkue.

Ottelu oli aluksi hyvin tasainen ja vielä 22 minuutin kohdalla tilanne oli 6-6. Tyresö pääsi kuitenkin ottamaan pienen etumatkan ja tauolle mentiin lukemissa 11-8. Toisen puoliajan alku oli Suomelle vaikea ja Tyresö pääsi kuuden maalin johtoasemaan. Suomen joukkue kuitenkin ryhdistäytyi ja taisteli todella hienosti puolustuksessa, hyökkäyskuviot saatiin kuntoon. Lopputulos 22-24.

 

Valmentajan kommentti: Olen erittäin tyytyväinen joukkueen asenteeseen tänään. Tytöt näyttävät, että heissä asuu pieni leijona.  Hyvä maalivahti/puolustuspeliä ja hyökkäyksessä alamme löytää oikein. Huomenna jatkamme taistelua, vuorossa uusi ottelu ja uusi vastustaja, Skånela.

 

Ottelun kokoonpano (maalit): Alina Stendahl, Roosa Niemi, Kira Itkonen, Janica Sjöström (1), Jessi Laasio, Linnea Aula (1), Sara Falck, Malena Heikkinen (5), Anna Westerlund (5), Linn Wentzel (2), Matilda Sjöstedt (1), Ellen Norrgrann (6), Mia Åstrand (1)