1. Käsipalloforum takana

Käsipalloliiton 1. Käsipalloforum pidettiin Kisakallion kauniissa rantamaisemissa lauantaina 3.9. Paikalla oli 33 henkilö mm. seuroista (Atlas, Sparta, Cocks, Dicken, HIFK, GrIFK, ViTa, SIF, ÅIFK, Erotuomarikerho), Käsipalloliiton toimistosta ja liittohallituksesta.

Forumissa kuultiin puheenjohtaja Jari Henttosen katsaus liiton nykyiseen tilanteeseen ja liiton strategiaan, erotuomari Annika Laaksonen kertoi uusista säännöistä ja naisten maajoukkueen uusi päävalmentaja Tommy Suoraniemi kertoi mihin asioihin naisten maajoukkueen leireillä tullaan keskittymään.  Lisäksi  Käsipalloliiton koulutus- ja valmennuspäällikkö Ken Sirenius valotti syksyllä käynnistynyttä Yläkoululeiritoimintaa sekä elokuussa startannutta Käsipallolukion tilannetta ja Jaakko Horelli kertoi käsipallon lasten ja nuorten peluutusohjeesta ja Taneli Tiilikainen informoi uudesta poikkeussääntöohjeistuksesta.

Tilaisuus oli positiivinen ja saatiin hyviä keskusteluja aikaiseksi, jatkumoa tapahtumalle kaivattiin jo nyt. Samanlainen tapahtuma pyritään pitämään ensi vuonna syyskuun 1. viikonloppuna, joten merkitse jo nyt alustava varaus kalenteriin.

Vielä kerran lämmin kiitos aktiivisille osallistujille ja erinomaisena moderaattorina toimineelle Marcus Karstenille!

Esitysmateriaalit:
Käsipallo Suomessa ja Käsipalloliiton strategia, Jari Henttonen
Käsipallon lasten ja nuorten peluutamisohje, Jaakko Horelli
Uudet säännöt, Annika Laaksonen
Yläkoululeiritys ja Käsipallolukio, Ken Sirenius
Finsk damhandboll, Tommy Suoraniemi
Pelisäännöt 1.7.2016 alkaen

Koko käsipalloliiton historia nyt kaksissa kansissa! Tilaa Pihkassa palloon tai Fäst vid bollen nyt vaivattomasti verkosta.