T98 maajoukkue lokakuun leirille Kisakallioon

Nuorten naisten maajoukkuekin käynnistää uuden toimintakautensa lokakuun alussa leireilemällä Kisakalliossa, heti jatkona naisten maajoukkueen leirille. Leiri on kolmipäiväinen,  perjantain aamupäivästä sunnuntain alkuiltaan.

Päävalmentaja Tommy Suoraniemi yhdessä valmentaja Sebastian Aarnion kanssa on valinnut leirille seuraavat pelaajat:

Roosa Niemi MV, HIFK
Suvi Erhovaara MV, Sparta IF
Wilhelmiina Wolff, MV, GrIFK

Alexandra Karsten K6, GrIFK
Annina Nyström K6, GrIFK
Saga Remonen K6, Alingsås HK (SWE)

Elin Männikkö O6, KyIF
Linnea Harms O6, GrIFK

Emelie Berglund V6, GrIFK
Catharina Aspenström V6, IK Sävehof (SWE)
Saara Lehtola V6, SIF

Adriana Jakimova 9m, Atlas
Aino Pietiläinen 9m, SIF
Antonia Nyman 9m, GrIFK
Ellen Voutilainen 9m, SIF
Emma Wickström 9m, Dicken
Ester Pörtfors 9m, Skuru IK (SWE)
Ingrid Degerth 9m, KyIF
Irina Jolkkonen 9m, Sparta IF
Matilda Luuppala 9m, SIF
Miisa Palkoranta 9m, SIF

Lokakuun leiri Kisakalliossa starttaa perjantaina 7.10. klo 10:00 aloituspalaverilla ja loppuu sunnuntaina 9.10. klo 15:30 päättyviin pallotreeneihin.

Kutsuttujen pelaajien tulee vahvistaa osallistumisensa niin joukkueenjohtajalle kuin valmentajallekin. Ilmoittaudu sähköpostitse mahdollisimman pikaisesti Kristinalle ja Tommylle. Ilmoita myös mikäli et pääse osallistumaan. Ilmoittautumisen viimeinen takaraja on ensi sunnuntai 11.9..

Ilmoitukseen riittää tiedot: tulen / en pääse, oma nimi ja puhelinnumero.
Kristina: kristina.nystrom@icloud.com Tommy: tommy@bootmannen.se

Lokakuun leirin omavastuu on 150 euroa per pelaaja. Käsipalloliitto laskuttaa osallistumismaksun sähköpostitse. Sähköinen lasku toimitetaan siihen meiliosoitteeseen, jonka pelaaja on ilmoittanut lisenssiä maksaessaan. Viimeisen ilmoittautumispäivän jälkeen leirimaksu palautetaan vain lääkärintodistusta vastaan.

 

Tsemppikuva artikkelikuvaksi


Nuorten naisten maajoukkueen tulevan toimintakauden päätähtäimenä on elokuussa 2017 pelattava oman ikäluokan EM-lopputurnaus (EHF Women´s 19 Euro 2017) Slovenian Celjessä. Slovenian loppukilpailuun pääsemiseksi joukkue osallistuu ensin maaliskuussa 17. – 19.3.2017 järjestettäviin EM-karsintoihin, joiden pitopaikka ja vastustajat selviävät vasta 11. – 12.10.2016 Wienissä järjestettävien arvontojen yhteydessä.

EHF_2017 karsinnat rakennettu logokuva

Lokakuun leirin jälkeen pidettäville leireille, harjoituksiin ja turnauksiin kutsutaan aina erikseen osallistujat täällä Käsipalloliiton sivuilla.

 

T98 taustaryhmä

Koko käsipalloliiton historia nyt kaksissa kansissa! Tilaa Pihkassa palloon tai Fäst vid bollen nyt vaivattomasti verkosta.