Miesten maajoukkue taipui niukasti Japanille lauantaina

Miesten maajoukkue kärsi viikonloppuna Japania vastaan pelattavan kaksoismaaottelun avausosassa Riihimäen Cocks Areenalla niukan tappion luvuin 26-28 (15-12).

Japani oli ottelun alussa niukasti niskan päällä, mutta avausjakson viimeisellä kymmenminuuttisella Suomi käänsi tilanteen edukseen Sebastian Säkkisen johdolla ja johti tauolla kolmella maalilla.

Toisella jaksolla Suomi johti jo viidellä maalilla, kunnes Japani käänsi tilanteen edukseen. Suomi nousi vielä kertaalleen kolmen maalin johtoon, mutta viimeinen kymmenminuuttinen meni vieraille selvin numeroin ja samalla koko ottelu kääntyi vieraiden eduksi. Näin Suomen uusi päävalmentaja Ola Lindgrenin avausottelu päättyi tappioon.

Maat kohtaavat toistamiseen Karjaalla sunnuntaina kello 17.00.

Miesten maaottelu, Riihimäki:
Suomi – Japani 26-28 (15-12)

Suomen maalintekijät: Sebastian Säkkinen 7, Fredrik Forss 4, Johan Gripenberg 4, Ian Martin 2, Gusten Montonen 2, Christoffer Thor 2, Benny Broman 1, Max Granlund 1, Robin Granlund 1, Linus Lindberg 1, Robin Sjöman 1

2 min. ulosajot: Suomi 3 x 2 min., Japani 4 x 2 min.