Max Granlund: ”Serbialla on hyvin vähän heikkoja kohtia”

Näiden karsintojen viimeinen kotiottelu on tuotapikaa käsillä. Suomen heittäjä Max Granlundin mukaan tunnelma joukkueessa on ennen illan ottelua hyvät ja avaa hieman lähtökohtia Serbiaa vastaan pelaamisesta.

– Viime otteluista Slovakiaa vastaan jäi hyvät fiilikset. Oli taistelutahtoa ja paljon positiivista, vaikka toinen ottelu ei mennyt nappiin. Hyvällä meiningillä lähdetään jälleen haastamaan kovempia vastustajia.

Serbia voitti lokakuussa kotiottelunsa Suomea vastaan 34-24 ottelussa, jossa Alingsåsissa pelaava Granlund heitti 10 maalia ja valittiin Suomen parhaaksi pelaajaksi. Tuossa ottelussa Suomi olisi hänen mielestä voinut pelata ronskimminkin.

– Oltiin liian kilttejä ja meillä oli liikaa kunnioitusta heitä kohti.

Energia Areenalle Suomi lähtee lähestulkoon tavoittelemaan kuuta taivaalta. Voitto vahvasta ennakkosuosikista saattaisi isännät jopa EM-kisojen lopputurnauksen portille, jossa lohkovoitosta Norjan kanssa kilpaileva Serbia itse jo on.

– Serbialla on todella kova joukkue mutta hyvällä pelillä voidaan varmasti haastaa heitä. Puolustus on tärkein osa-alue, meidän täytyy olla vähän ilkeitä puolustuksessa ja hyökkäyksen haastoissa. Heillä on hyvin vähän heikkoja kohtia, mutta meidän on pakko juosta paljon ja hyödyntää mahdollisia hyökkäys-puolustusvaihtoja.

Miesten EM2024-karsintaottelu Suomi-Serbia TÄNÄÄN klo 19 Vantaan Energia Areenalla

Ottelun käsiohjelma

Osta liput ennakkoon ja säästä!

lippuagentti.fi

Aikuiset alk. 15 €, lapset 7-12 v. alk. 10 €, ovelta +5 €

+ Käsittelymaksu 2,50 € / lippu

Koko käsipalloliiton historia nyt kaksissa kansissa! Tilaa Pihkassa palloon tai Fäst vid bollen nyt vaivattomasti verkosta.