Käsipallomaaottelu Suomi – Hollanti Fanseatilla

Fanseatilla vietetään lauantaina varsinaista käsipallopäivää. Paraisilla pelattavan Suomen ja Hollannin välisen maaottelun lisäksi Fanseatilla (osoitteessa go.fanseat.com) nähdään ”esiotteluina” kolme C-tyttöjen PIF – Dicken -kamppailua. Päivä aloitetaan kello 11.15 C02-03 -tyttöjen haastajasarjan ottelulla. Kello 12.30 vuorossa on C02-tyttöjen kilpasarjan ottelu ja kello 13.45 C03-tyttöjen kilpasarjan ottelu.

”-Loistavaa, että Fanseatilta voi nähdä myös junioreiden käsipalloa”, toteavat kuin yhdestä suusta Pargas IF:n käsipallojaoston puheenjohtaja Bambu Eriksson ja C02-tyttöjen valmentaja Dan Gratschev.

Kello 16.45 alkaa miesten maaottelu Suomi – Hollanti. Ottelun selostaa suomeksi Pargas IF:n miesten peleistä ja mm. Fanseatin kansainvälisistä jalkapallolähetyksistä tuttu ja kokenut selostaja Timo Järvenpää.

Toimi näin:
1. Klikkaa itsesi osoitteeseen www.fanseat.com
2. Tarkista lähetyksen ohjelma ja aikataulu osoitteessa www.fanseat.com ja tyttöjen otteluiden osalta osoitteesta go.fanseat.com
3. Tykkää Fanseat-sivusta Facebookissa ja seuraa Twitterissä @Fanseat_FI.
4. Ota mukava asento, nauti suorista lähetyksistä ja kannusta suosikkejasi jakamalla parhaat palat somessa hashtägeillä #fanseat, #pargasif ja #mmj

Koko käsipalloliiton historia nyt kaksissa kansissa! Tilaa Pihkassa palloon tai Fäst vid bollen nyt vaivattomasti verkosta.