P98 uupui Latviaa vastaan ottelun edetessä

Latvia – Suomi 30 – 20 (14-9)

Latvia voitti poikien ensimmäisessä ottelussa Suomen selvästi kymmenellä maalilla. Kaksikymmentä minuuttia suomalaiset jaksoivat pitää ottelun tasaisena mutta sitten tuli väsy. Eikä mikään ihme, osa pelaajista oli lähtenyt jo aamusta neljän aikaan kohti Helsingin satamaa ja siitä laivalla ja linja-autolla kohti Riiaa. Jälleen tuli hyvä opetus siitä ettei pidä matkustaa pidempiä matkoja samana päivänä kun on ottelu. Tämän matkan kyllä ymmärtää, sillä ei kukaan lähde joulupäivänä kotoaan minnekään.

Ottelu alkoi hyvin tasaisissa merkeissä mutta ensimmäisen puoliajan lopussa Latvia sai repäistyä viiden maalin kaulan. Suomi ei pystynyt taistelemaan vastaan ottelun toisella puoliskolla ja näin vastustaja sai hitaasti mutta varmasti venytettyä kaulan kymmeneen maaliin. Suomalaisilta oli takki tyhjentynyt ja uupumus vaivasi pelaajia.

Huomenna on uusi päivä ja nukuttu yö takana, joten odotettavissa on tiukempi taistelu.

Suomen maalintekijät: Atte Marjamäki 4, Benjamin Helander 4, Sami Karhunen 3, Wilhelm Hammarberg 3, Linus Lindberg 2, Linus Löfgren 1, Alex Vaahtoranta 1, Harri Loikala 1, Jasse Kettunen 1

Koko käsipalloliiton historia nyt kaksissa kansissa! Tilaa Pihkassa palloon tai Fäst vid bollen nyt vaivattomasti verkosta.