Italia Suomea parempi toisessa harjoitusottelussa

EHF_Euro2016

Suomi – Italia 24 – 27  (11-13)

Italia tuli Solvallassa pelatussa toisessa harjoitusottelussa aivan toisenlaisella asenteella otteluun kuin eilen. Suomella taas maalinsaanti oli kiven takana. Ensimmäinen puoliaika edettiin hyvin tasaisissa merkeissä, vuoroin johti Suomi ja vuoroin Italia. Puoliajalle mentiin italialaisten kahden maalin johtoasemassa. Toisen puoliajan alussa Italia sai repäistyä 7 maalin johdon ja sitä ei Suomi koskaan tavoittanut. Suomella oli ensimmäisen puoliajan lopussa ja toisen alussa 17 minuutin maaliton jakso, ja se oli liikaa. Suomi innostui vielä toisen erä lopussa, ja oli jo kahden maalin päässä, mutta rahkeet ei tällä kertaa riittäneet vastustajan kaatoon.

Miehet pelaavat seuraavan kerran Israelia vastaan sunnuntaina 26.10 illalla Solvallassa. Israel on matkalla Islantiin EM-karsintoihin ja poikkeaa matkan varrella Suomeen.

Suomen maalintekijät: Andreas Rönnberg 5, Robin Karlsson 5, Oliver Helander 4, Anton Remy 3, Miro Koljonen 2, Benny Broman 2, Joacim Broman 1, Frdrick Forss 1, Teemu Hertola 1

Koko käsipalloliiton historia nyt kaksissa kansissa! Tilaa Pihkassa palloon tai Fäst vid bollen nyt vaivattomasti verkosta.

1 Vastaa
  1. Riikka Harkonmäki says:

    Missä tiedot Itaialaisten maalinteoista, tietty journalistisk borde man allitd kunna upprätt hålla?

Kommentointi on suljettu.