Miehillä ei ollut vaikeuksia Italian kanssa

EHF_Euro2016

Suomi – Italia 36 – 30  (18-14)

Suomi kaatoi Italian ensimmäisessä harjoitusottelussa Solvallassa. Ottelu oli alusta lähtien Suomen hallussa ja Italia ei koskaan päässyt horjuttamaan suomalaisten pelihuumoria. Heti alkuun Suomi lähti 4 -0 karkumatkalle ja Italia joutui ottamaan aikalisän. Tämän jälkeen peli hieman tasoittui mutta kotijoukkue oli selvästi niskan päällä koko pelirupeaman ajan. Pari kertaa Italia tuli maalin päähän, ja toisen puoliajan alussa jopa tasoihin , kun Suomella oli kaksi ulosajoa yhtaikaa. Joka kerran Suomi sai kuitenkin repäistyä turvallisen etumatkan ja italialaisille ei annettu mahdollisuutta yllättää. Ottelun ilonaiheita Suomen joukkueessa olivat nuoret ensikertalaiset. Niin Oliver Helander kuin Theo Westerlund saivat päävalmentaja Mikael Källmanilta paljon peliaikaa. Tämän he käyttivät hyväkseen. Kiittivät saamastaan ajasta ja tekivät tukun maaleja.

Huomenna tiistaina Suomi kohtaa Italian toisen kerran klo 18:00 Solvallan Urheiluopistolla. Yleisö on tervetullut seuraamaan ottelua, johon on vapaa pääsy.

Suomen maalintekijät: Teemu Tamminen 9, Benny Broman 5, Oliver Helander 5, Theo Westerlund 4, Fredrik Forss 3, Andreas Rönnberg 3, Antti Valo 2, Miro Koljonen 2, Timmy Thor 1, Anton Luuppala 1, Joacim Broman 1