Max Granlund: Voitto on ainoa tavoite!

Moikka Max, miten joukkue on palautunut Georgia-pelistä?

Kotireissu oli pitkä ja raskas mutta ollaan nukuttu hyvin ja treenattu fiksusti tämän jälkeen täällä Kisakalliossa, joten hyvillä fiiliksillä mennään.

Tasoitit ottelun, kun ottelua oli jäljellä enää muutama sekunti, olitteko päättäneet, että sinä heität? Oliko maali maajoukkueurasi ”makein” maali?

Siinä kun on 3 sekuntia jäljellä kellossa, ei ole aikaa aloittaa uutta ajoa, joten näin mahdollisuuden heittää muurin yli suoraan vapaaheitosta. Olihan se tärkeä maali, ja tuntui hyvältä, tärkeintä oli kuitenkin, että se antoi paremmat lähtökohdat kotipeliin.

Keskiviikon ottelusta vielä, vastasiko Georgia sitä mitä odotitte? Tuliko mikään yllätyksenä?

Ennen peliä oli hieman epäselvyyksiä Georgian kokoonpanosta, heiltä puuttui aiemmista peleistä ainakin Chikovani mutta tilalle tuli Tskhovrebadze, joka heittää todella hyvin. Muuten yllätyksiä ei ollut ja luulen että pystymme parantamaan omaa peliä huomattavasti.

…entä, mitä teidän pelissänne toimi mielestäsi hyvin?

Mäkelän maalivahtipeli oli taas kerran huikeaa. Luotiin myös hyviä paikkoja vaikka välillä ei saatu niitä hyödennettyä. Tärkeintä omassa pelissä on kuitenkin se, että meillä on todella hyvä joukkuehenki ja ollaan tiivis ryhmä.

Otteluiden välillä on ainoastaan muutama päivä, mitkä asiat korostuvat kun aikataulu on näinkin tiukka?

Tärkeää on katsoa edellistä peliä ja ymmärtää mitä olisi voinut tehdä paremmin, mutta myös ottaa mukaan osa-alueet, jotka toimivat hyvin. Palautuminen on tärkeää, mutta myös muutamien osa-alueiden hiominen ja uusien ideoiden kokeileminen.

Ulkopuoliselle näyttää siltä, että tällä hetkellä joukkue todellakin nauttii pelaamisesta ja että taisteluilme on viritetty maksimiin – näetkö että tässä on tapahtunut muutos?

Meillä on todella nuori maajoukkue ja monta uutta pelaajaa. Kuitenkin joukkuehenki on ollut erittäin hyvä ja motivaatio kaikilla on ollut huipussaan. Hyvä fiilis kentän ulkopuolella näkyy otteluissa ja treeneissä, ja ryhmässä on paljon potentiaalia.

Kotipeli pelataan valitettavasti ilman faneja, joten tuuletukset voi tällä kertaa suunnata suoraan Solidsport kameroihin. Terveiset kotikatsomoihin?

Todella harmi, että ottelu pelataan ilman yleisöä, mutta toivottavasti mahdollisimman moni katsoo peliä kotisohvalta. Tarkoitus on nostaa tasoa huomattavasti ja luoda fiilistä myös etäyleisöllä!

Viimeinen kysymys; 60 minuuttia aikaa päihittää Georgian, kuinka sunnuntain ottelussa käy?

Voitto on ainoa tavoite ja sen mukaan mennään.

 

Koko käsipalloliiton historia nyt kaksissa kansissa! Tilaa Pihkassa palloon tai Fäst vid bollen nyt vaivattomasti verkosta.