V Coach Webinaari: Suorituskyvyn psykologia – työkaluja valmentajalle psyykkisen valmennuksen toteuttamiseen

Suomen Valmentajat ry. järjestää 14.12.2020 Coach-webinaarin.

V Coach Webinaari paneutuu psyykkisen valmennuksen ja suorituskyvyn maailmaan. Coach Webinaari -sarjan ytimekkäät luennot ovat ilmaisia. Webinaarin asiantuntijoina toimivat Paula Thesleff ja Paula Arajärvi, jotka ovat juuri kirjoittaneet kirjan Suorituskyvyn Psykologia.

Webinaarissa tutustutaan siihen, miten ja mitä psyykkisiä tekijöitä huomioimalla ja harjoittamalla ihminen oppii suoriutumaan omalla optimaalisella tasollaan niin pitkällä tähtäimellä kuin paineen alla. Kun yhdistetään sekä hyvinvoinnin että suorituskyvyn kehittäminen, päästään parhaimpiin tuloksiin. Luennolla tutustutaan psyykkisen valmennuksen ohjelmoinnin malliin ja lisäksi käsitellään taitavan vuorovaikutuksen osatekijöitä. Käytännönläheinen lähestyminen tarjoaa suoraan arkeen vietäviä psyykkisen valmennuksen harjoitteita. Coach Webinaari on suunnattu valmentajille, urheilijoille sekä kaikille muille liikunnan alan ammattilaisille.

Paula Arajärvi on psykologian maisteri, psykoterapeutti, ammattivalmentaja ja sertifioitu urheilupsykologi. Hän on lisäksi erikoistunut EMDR-traumaterapiaan ja mindfulness-ohjaajaksi. Paula Thesleff on psykologian ja liikuntatieteiden maisteri, sertifioitu urheilupsykologi ja työnohjaaja. Paulat työskentelevät omassa yrityksessään ja ovat myös innovatiivisia alansa kehittäjiä. He ovat muun muassa luoneet monia taitavaa vuorovaikutusta ja psykologisten taitojen oppimista tukevia ratkaisuja, kuten harjoituskirjoja, verkkomateriaaleja sekä digitaalisia työkaluja.

Suorituskyvyn psykylogia kirjan esittelyn voit lukea täältä.

Ilmoittautuminen
Ilmoittautuminen 13.12. klo 23 mennessä. Huomioi, että webinaarin ilmoittautuminen on kaksiosainen. Täytä ensin alla oleva lomake ja sen jälkeen vahvistusviestistä (selain tai sähköpostiviesti) rekisteröidyt ZOOM webinaarialustaan. Rekisteröitymisen jälkeen saat sähköpostiin linkin webinaariin kirjautumiseen. Mikäli et ole vielä jäsen, ilmoittautuessasi webinaariin sitoudut vastaanottamaan Suomen Valmentajien yhteydenoton jäsenyydestä.

https://tapahtumat-coach-fi.pwire.fi/tapahtumat/coach-webinaari-5/ 

Osallistumisoikeus
Webinaari on tarkoitettu kaikille valmentajille, urheilijoille, liikunnan ohjaajille, personal trainereille ja muille liikunta-alalla työskenteleville. Pidätämme oikeuden rajata osallistumispaikoista 50 % jäsenille, mutta toivomme samalla jäsenten kutsuvan ilmoittautumaan tuntemansa valmentajan, joka ei ole vielä jäsen. Mikäli et ole vielä jäsen, niin voit liittyä tästä!

Osallistumismaksu
Webinaari on ilmainen.

Lisätiedot
Eero Simojoki, Puh. 040 837 0371, eero.simojoki@suomenvalmentajat.fi