P04 maajoukkue

Finland B04 8.8.2022_kansikuva

P04 ohjelma 2022-2023

P04 Maajoukkueleiritykset

NoPVMTAPAHTUMAPAIKKAKUTSU
16.12.2022PäiväleiriKarjaaKutsutut pelaajat
26.-8.1.2023MaajoukkueleiriKisakallioKutsutut pelaajat
310.-12.3.2023MaajoukkueleiriKisakallio
49.-11.6.2023Maajoukkueiden Suurleiri 2023Kisakallio
5KV-turnaus

Kalenteri kohti kesää 2023 on valmistunut. Varaamme oikeuden pieniin päivämuutoksiin ja alkukesälle 2023 järjestämme maaotteluturnausta.

P04 uutiset

Tulevat ottelut

Pelatut ottelut

P04-maajoukkueen matkassa mukana

Kurk Fields & Forests ja P04-maajoukkue yhteistyössä: kuusi kotiin jouluksi 2022

P04 käsipallomaajoukkue edistää Kirkkonummelaisen KFF yrityksen joulukuusimyyntiä. Kuuset tilataan KFF:n nettikaupasta joko kotiin toimitettuna tai itse noudettuina. Joukkue saa 10€ palkkion jokaisesta koodilla FIN04B tilatusta kuusesta.

Kurk Fields & Forests on pääkaupunkiseudulla toimiva perheyritys, joka myy korkealaatuisia ja paikallisesti kasvatettuja kuusia. Tue P04-käsipallomaajoukkueen toimintaa tilaamalla kuuset helposti nettikaupasta suoraan kotiovelle: KFF ja P04 yhteistyö jouluna 2022.

eBike Charge P04-käsipallomaajoukkueen kumppaniksi

eBike Charge ja P04-käsipallomaajoukkue ovat solmineet yhteistyösopimuksen, joka kattaa joukkueen koko elinkaaren.

eBike Charge panostaa sähköpyörien turvalliseen lataamiseen ja tuotteen takana on porvoolainen yritys Sign Up Print. Tuoteperheeseen kuuluu latausyksiköitä yleisille paikoille, taloyhtiöiden pyörävarastoihin sekä omaan kotiin. ”Yhdessä poljemme eteenpäin.”

Solu Digital Oy P04-käsipallomaajoukkueen kumppaniksi

Solu Digital Oy ja P04-käsipallomaajoukkue ovat solmineet yhteistyösopimuksen, joka kattaa joukkueen koko elinkaaren.

”Haluamme auttaa nuoria tulevaisuuden lupauksia menestymään.
Onnistuneella tiimityöllä ja viestinnällä on iso merkitys organisaatioiden toiminnassa kuin myös P04 käsipallomaajoukkueen matkalla kohti pelimenestystä.”

Solu Digital Oy on digitaalisen tiimityön johtava kehittäjä, joka toimittaa ja kehittää tiedonhallinnan ratkaisuja Microsoft-teknologioilla. Lue koko tiedote yhteistyöstä tämän linkin takaa.

HK Pötsi P04-käsipallomaajoukkueen kumppaniksi

HK Pötsi ja P04-käsipallomaajoukkue ovat solmineet yhteistyösopimuksen, joka kattaa joukkueen koko elinkaaren.

”Haluamme omalta osaltamme kantaa kortemme kekoon suomihandiksen nostamiseksi. Entisinä pelaajina, osa nuorisomaajoukkuetoiminnan läpikäyneinä, tiedämme laajan tukiverkoston ja hyvien taloudellisten resurssien tärkeyden matkalla kohti isoja tavoitteita.”

HK Pötsi on jo 1990 luvulla perustettu ja 2014 yhdistykseksi rekisteröity miesten ISM ja M1D osallistuva joukkue. Joukkueen tavoite on tuoda iloa Suomen käsipalloperheeseen ja edistää miesten ja perheiden hyvinvointia. Lue koko tiedote yhteistyöstä.

Bistro O Mat P04-käsipallomaajoukkueen kumppaniksi

Ravintola Bistro O Mat ja P04-käsipallomaajoukkue ovat solmineet yhteistyösopimuksen, joka kattaa joukkueen koko elinkaaren.

”Sponsoroimalla nuoria urheilijoita haluamme olla mukana mahdollistamassa harrastuksia ja tukemassa nuoria heidän omalla polullaan.”

Bistro O Mat tarjoilee laadukasta ruokaa Kirkkonummella ja Espoon Tapiolassa. Lue koko tiedote yhteistyöstä tämän linkin takaa.

Viita-Yhtiöt P04-käsipallomaajoukkueen kumppaniksi

Viita-Yhtiöt ja P04-käsipallomaajoukkue ovat solmineet yhteistyösopimuksen, joka kattaa joukkueen koko elinkaaren.

”Meillä on kiinnostus olla mukana tukemassa nuoria urheilijan alkuja, jotta saisimme hienoa lajiamme nousuun ja pelaajia ulkomaille kehittymään.”

Viita-Yhtiöt on logistiikkakonserni, jonka toimipisteet sijaitsevat Riihimäellä, Harjavallassa, Porissa, Kokkolassa, Siilinjärvellä, Kuopiossa ja Mäntsälässä. Lue koko tiedote yhteistyöstä tämän linkin takaa.

PikkuJalat Oy P04-käsipallomaajoukkueen kumppaniksi

Verkkokauppa pikkujalat.fi ja P04-käsipallomaajoukkue ovat solmineet yhteistyösopimuksen, joka kattaa joukkueen koko elinkaaren.

”Meidän mielestämme lasten ja nuorten urheilua pitää tukea. Ajatus on nyt erityisen ajankohtainen, kun monelta nuorelta on viety urheiluharrastamisen mahdollisuus. Olemme seuranneet pienten käsipalloilijoiden kasvamista nuoriksi urheilijoiksi ja haluamme jatkossakin seurata ja tukea heitä sillä tiellä.”

PikkuJalat Oy on laadukkaisiin lastenjalkineisiin erikoistunut kotimainen verkkokauppa. Lue koko tiedote yhteistyöstä tämän linkin takaa.

Rakennus Deme Oy P04-käsipallomaajoukkueen kumppaniksi

Rakennus Deme Oy Rakennus Deme Oy ja P04-käsipallomaajoukkue ovat solmineet yhteistyösopimuksen, joka kattaa joukkueen koko elinkaaren.

”Kun olin itse juniori, ei käsipallossa ollut vielä nuorisomaajoukkueita. Toivon,
että tukemme pystyy osaltaan mahdollistamaan nuorille mahdollisuuden
kehittyä ja mitata taitojaan kansainvälisillä kentillä.”

Rakennus Deme Oy on kaarinalainen rakennusliike. Lue koko tiedote yhteistyöstä tämän linkin takaa.

Mobia Oy P04-käsipallomaajoukkueen kumppaniksi

Mobia Oy ja P04-käsipallomaajoukkue ovat solmineet yhteistyösopimuksen, joka kattaa joukkueen koko elinkaaren.

”Mobia Oy on ollut mukana tukemassa suomalaista junioriurheilua jo useita vuosia. Kun huomasimme kuinka kunnianhimoisesti P04-maajoukkue pyrkii sekä kehittymään että tuomaan kumppaneille näkyvyyttä, oli ratkaisu lähteä mukaan tähän monivuotiseen projektiin lopulta helppo!”

Mobia Oy on elektroniikan maahantuoja & tukkuliike. Lue koko tiedote yhteistyöstä tämän linkin takaa.

2004-2005 poikien maajoukkueen yhteistyö Puustellin kanssa

Valinnoilla on väliä ja jos keittiöremontti on ollut ajatuksissa niin nyt on oiva aika edetä asiassa. Puustelli Miinus-keittiö ja P04-maajoukkue tekevät yhteisen ponnistuksen tulevaisuutta ajatellen.

Jokainen kauppa joka on tehty ennen 30.06.2021 lasketaan mukaan tähän projektiin ja joukkue saa siitä palkkion. Ei ostopakkoa ja kaikki muut edut myös käytettävissä.

Lue lisää ja katso tilausohjeet: P04-maajoukkue ja Puustelli Miinus – keittiö

Kiinnostuitko P04-maajoukkueen kumppanuudesta?

Kaikki kumppanuudet sisältävät:
+ Logo linkillä joukkueen sivuilla
+ Näkyvyyden joukkueen sosiaalisessa mediassa
+ Logonäkyvyys peliasussa

Kumppanuuksista on tarjolla erilaisia kokonaisuuksia, joista laajimpana kultakumppanuus P04-maajoukkueelle:
– Peliasujen mainoshinnasto ja tietoa kumppanuuksista
– Edustusasujen mainoshinnasto

Oletko sinä tai yrityksesi kiinnostunut liittymään P04-maajoukkueen tukijoukkoihin? Ota yhteyttä maajoukkueen taustaryhmän koordinaattoriin: Cai Granfors / cai@maxmara.fi / +358456395546

P04-maajoukkueen 100-klubi

Klubin tavoitteena tukea maajoukkueen toimintaa rahoittamalla esim. harjoitusotteluita ja -turnauksia. Nuorisomaajoukkueen toiminta  perustuu kotimaan leirityksiin, valmistaviin kansainvälisiin turnauksiin ja ikäluokkien arvokilpailuturnauksiin.

Klubin tuotto menee täysimääräisenä P04-maajoukkueen toiminnan tukemiseen.

Lisätietoa maajoukkueen toiminnasta ja 100-klubista:
Cai Granfors
puh +358 45 639 5546