Teemu Tamminen voitto mielessä Luxemburgin kimppuun

Miesten maajoukkueella on torstai-iltana paljon pelissä, kun edessä on EM-karsinnan play-offsin avausosaottelu Luxemburgin vieraana.

Suomen pelaajista Teemu Tamminen kuuluu siihen ryhmään, jolla on omakohtaistakin kokemusta Luxemburgin kohtaamisesta.

– Viimeksi kun siellä pelattiin, ottelu päättyi tasan, emmekä pelanneet silloin kovin hyvin. Kyllä nyt voittoa lähdetään hakemaan, Tamminen sanoo painokkaasti.

Luxemburgiin Suomen pelaajat saivat tuoretta tuntumaa Kisakallion leirillä ennen karsintaotteluita.

– Katsoimme Luxemburgin edellistä peliä videolta ja mietimme sitä mihin iskeä. Koossa emme vastustajalle häviä ja uskon, että pystymme tekemään tarpeeksi maaleja. Kunhan puolustus vain toimii, niin tuloskin on hyvä, Tamminen ennakoi.

– Luxemburg ei ole mikään maailmanmestari, vaikka toki hyvä joukkue onkin. Meidän ei kuitenkaan tarvitse lähteä liikaa kunnioittamaan vastustajaa.

Luxemburgista on tarkoitus hakea hyvät lähtökohdat lauantaina kotikentällä pelattavaan ratkaisevaan toiseen osaotteluun.

– Siellä on tarkoitus jatkopaikka varmistaa ja kotipeliltä odotetaan todella paljon – varsinkin kun pelataan Karjaalla, jossa on aina kiva pelata. Yleisöä on tupa täynnä ja tunnelma sen mukainen, Tamminen toteaa.

Suomi kohtaa Luxemburgin vieraissa torstaina 7.4. ja kotona Karjaan SISU Arenalla lauantaina 9.4. kello 16.00. Torstain ottelu Luxemburgissa alkaa kello 20.00 Suomen aikaa ja on nähtävissä suorana täällä.

Koko käsipalloliiton historia nyt kaksissa kansissa! Tilaa Pihkassa palloon tai Fäst vid bollen nyt vaivattomasti verkosta.