SUEK mukana Sjundeå Cupissa

SUEK:n tiedote

Tiedote. Julkaistu: 26.05.2023, 10:20
Suomen urheilun eettinen keskus SUEK ry

Suomen urheilun eettinen keskus SUEK on mukana Suomen suurimmassa käsipalloturnauksessa, Sjundeå Cupissa. Turnaukseen on odotettavissa noin 6 000 käsipallon ystävää. SUEK tarjoaa Sjundeå Cupin urheilijoille, valmentajille, joukkueenjohdolle, seuroille ja yleisölle oivallisen tilaisuuden tutustua reiluun peliin ja puhtaaseen urheiluun.

SUEK esittelee lauantaina 27.5.2023 toimintaansa tapahtuma-alueelle pystytetyllä esittelypisteellään. Esittelypisteellä voi äänestää tapahtuman reilun pelin käsipalloilijaa. Eniten ääniä saanut urheilija palkitaan. Lisäksi urheilijat voivat testata Play True Quiz -visailun avulla, ovatko antidopingtiedot hallussa ja ajan tasalla. Parhaat tietäjät saavat juomapullot. SUEKin esittelypisteellä voi myös laatia itselleen tai kaverilleen reilun ja puhtaan urheilun rintamerkin, jolla tunnustaa urheilun arojaan.

Vuoden 2022 parhaaksi käsipalloilijaksi valittu Max Granlund pitää tärkeänä, että peleissä noudatetaan reilun pelin henkeä.

– Käsipallo on tosi raju peli, jossa kontakteilta ei voi välttyä. Tämän vuoksi on äärettömän tärkeää kunnioittaa yhteisiä sääntöjä, niin vastustajia kuin omaa joukkuetta ja kaikkia toimijoita ympärillämme. Joukkuelajissa jokainen on tärkeä. Pidetään yhdessä peli reiluna! Max Granlund sanoo.

SUEKin esittelypiste on avoinna lauantaina 27.5. klo 10–15.

Sjundeå Cup järjestetään Siuntiossa 26.–28.5.2023. Lisätietoja tapahtumasta https://sjundeacup.cups.nu/.

Lisätietoja:
Susanna Sokka
SUEK – viestintäpäällikkö
puh: 040 740 7477

Suomen urheilun eettinen keskus SUEK ry:n tehtävänä on edistää vastuullista urheilua yhdessä kumppaneidensa kanssa. Keskeisenä osana tätä tehtävää SUEKille on määritelty erityisiä tehtäviä antidopingtoiminnassa, kilpailumanipulaation torjunnassa ja katsomoturvallisuuden ja -viihtyisyyden
edistämisessä. SUEK vastaa myös vakavien eettisten rikkomusten tutkinnasta ja kurinpitomääräysten esittämisestä keskitetyssä kurinpitomenettelyssä. Näiden lisäksi SUEK nostaa ajankohtaisia eettisiä ilmiöitä keskusteluihin ja tuottaa niistä tietoa koko yhteisön tueksi.

suek.fi | #puhtaastiparas | @SUEK_FINCIS

Koko käsipalloliiton historia nyt kaksissa kansissa! Tilaa Pihkassa palloon tai Fäst vid bollen nyt vaivattomasti verkosta.