MU18 (P06-07) maajoukkueen johtoryhmä vahvistunut

Maajoukkuekesä lähestyy ja Suomen M18 käsipallomaajoukkueen valmistautuminen heinäkuussa 3.-7.7. pelattavaan European Open turnaukseen on jo käynnissä. Joukkue kokoontuu seuraavan kerran Suomen Käsipalloliiton valmennuskeskukseen Kisakallion Urheiluopistolle nuorten maajoukkueiden suurleirille 9.-11.6.

Jo nimetyn joukkueenjohdon lisäksi leirillä on mukana myös uusia taustavaikuttajia, kun joukkueenjohtajaksi on nimetty Klas Lindqvist ja maalivahtivalmentajaksi Markus Andersén. Molemmat ovat toimineet jo pitkään käsipallon parissa, niin pelaajana kuin muissakin rooleissa.

Käsipallo-oppinsa Karjaalla saanut Klas Lindqvist on palannut lajin pariin lasten myötä ja onkin aktiivisesti mukana BK-46:n toiminnassa, niin tapahtumajärjestäjänä, kuin joukkueenjohtajana.

 

Odottavaisin mielin lähden mukaan maajoukkuetoimintaan, on mukava saada uusia haasteita, oppia tuntemaan uusia ihmisiä, unohtamatta hauskoja hetkiä ja muistoja joukkueen kanssa.

 

Maalivahtivalmentajana joukkueen mukana aloittava Markus Andersénin näkee vieläkin torjumassa palloja HIFK Akatemiajoukkueen riveissä. Valmennuksesta innostunut Markus on juuri suorittanut Suomen Käsipalloliiton TASO II -valmentajakoulutuksen ja odottaakin innolla työskentelyä joukkueen maalivahtien kanssa.

 

Toivon, että voin olla nuorille urheilijoille avuksi ja varsinkin auttaa maalivahteja kehityksen kannalta kriittisessä vaiheessa. Odotukset ovat isot, koska pelaajien taso on korkea.

M18 maajoukkueen joukkueenjohto:

Päävalmentaja: Jaakko Horelli
Valmentaja: Kai Elomaa
MV-valmentaja: Markus Andersén
Fysioterapeutti: Antero Puisto
Joukkueenjohtaja: Klas Lindqvist

Lisätietoja:

Jaakko Horelli
Päävalmentaja
0406314154
jaakko.horelli(at)finnhandball.net

Koko käsipalloliiton historia nyt kaksissa kansissa! Tilaa Pihkassa palloon tai Fäst vid bollen nyt vaivattomasti verkosta.