XXVII Handis Golf 2023

Tule viettämään mukavaa ja rentoa kesäpäivää golfin merkeissä!

Käsipallokausi on enää kahta tapahtumaa vaille pelattu. Toukokuun viimeisellä viikonlopulla pelataan Sjundeå Cup ja heti seuraavana sunnuntaina 4.6. käsipalloväen golfaavaa joukkoa kutsuu perinteinen Handis Golf Vihdin Jokikunnassa sijaitsevalle Hills by GoGolfin Mustat-kentälle.

27. kerran pelattava Handis Golf on tarkoitettu kaikille millään tavalla käsipallon parissa toimiville tai toimineille golf-taitoisille tai golfia aloitteleville käsipalloihmisille. Olit sitten pelaaja, valmentaja, huoltaja, toimihenkilö, tuomari, kannattaja, fani, isä, äiti, serkku tai muu sukulainen: jos käsipallo on sydäntäsi lähellä niin Handis Golf on sinua varten! Osallistujakaartista löytyy joka vuosi maajoukkuepelaajia, entisiä käsipalloaktiiveja ja hyvin lavea porukka siitä välistä. Perheenjäsenet voivat myös osallistua.

 • Kilpailumuoto Tasoituksellinen pistebogey sekä scratch. Naiset pelaavat punaisilta tee-paikoilta ja miehet keltaisilta tee-paikoilta.

  Erikoiskilpailut Pisin draivi, lähimmäksi lippua

  Kilpailumaksu 59€ / henkilö sisältäen pelimaksun, ruokailun kierroksen jälkeen sekä palkinnot

 • Päivän ohjelma .
  08:30 Ilmoittautuminen alkaa
  09:30 Kilpailuinfo
  10:00 Yhteislähtö
  15:00 Ruokailu ja palkintojenjako
 • Palkinnot Paras pistebogey palkitaan kiertopalkinnolla ja kolme parasta pelaajaa lahjakortein/tuotepalkinnoin. Lisäksi palkitaan pelin paras tasoitukseton pelitulos MACHINERYn lahjoittamalla kiertopalkinnolla, paras Lady, pisin draivi sekä lähimmäksi lippua lyönyt.
 • Ohessa tullaan järjestämään erikoiskilpailu, jossa mahdollisuus kerätä varoja hyväntekeväisyyteen. Kohteena on Jari Henttosen nuorille maajoukkuepelaajille suunnattu rahasto.
 • Ilmoittautumiset joko Gamebookin kautta tai suoraan Hills by GoGolfin caddiemasterille.
 • Mahdollliset golf-auton tarvitsijat varaavat autot suoraan caddiemasterilta.

Käsipalloväelle avoimia golfkilpailuja jo vuodesta 1997