Pääkaupunkiseutu koronan leviämisvaiheessa – vaikutukset ulottuvat aikuisten harrastustoimintaan 23.11.-13.12.

Edit. 23.11. Lihavoitu lauseet lisätty

Pääkaupunkiseudun on määritelty siirtyneen koronan leviämisvaiheeseen ja alueen koronakoordinaatioryhmä suositteli, että samat rajoitukset ja suositukset otettaisiin käyttöön myös lähialueilla, eli käytännössä koko Uudellamaalla.

Olympiakomitea keskusteli yhdessä lajiliittojen kanssa tämän vaikutuksista aikuisten harrastustoiminnan järjestämiseen. Aikuisten harrastustoimintaa koskevat rajoitukset ovat voimassa 23.11.-13.12.

Käsipalloliiton osalta miesten II- ja III-divisioonan sekä naisten II-divisioonan kilpailutoiminta keskeytetään rajoitusten ajaksi (23.11.-13.12.) uusmaalaisten joukkueiden osalta. Näiden sarjojen muiden joukkueiden keskinäisiä otteluita voidaan edelleen pelata. Pääkaupunkiseudun koronaryhmän (Helsinki, Vantaa, Espoo, Kauniainen) linjausten mukaan myös näiden sarjojen joukkueiden harjoitustoiminta keskeytetään mainituissa kaupungeissa. Miesten SM-liiga, naisten SM-sarja, miesten ja naisten I-divisioona sekä kaikki juniorisarjat jatkuvat ohjelman mukaan viranomaisten määräyksiä ja varo-ohjeistuksia noudattaen.

Olympiakomitea on yhdessä lajiliittojen kanssa linjannut 23.11, että Uudellamaalla pelattaviin otteluihin ei oteta missään sarjoissa oteta yleisöä 23.11.-13.12.

Liiton yleiset varo-ohjeet suomeksi täällä ja ruotsiksi täällä. Lisäksi on tärkeää tarkistaa hallikohtaiset ohjeet ennen jokaista ottelua. Hallikohtaiset ohjeet täällä.