Miesten maajoukkue taipui Serbialle

Miesten maajoukkue aloitti EM-karsintojen toisen vaiheen kohtaamalla vieraskentällä Serbian. Kotijoukkue oli liian vahva vieden pelin nimiinsä 34-24 (19-11).

Serbia aloitti ottelun vahvasti ja repäisi jo reilun seitsemän minuutin jälkeen viiden maalin kaulan. Ensimmäisen puoliajan edetessä kotijoukkue onnistui kasvattamaan johtoa lisää ja pääsi kahdeksan maalin johdossa toiselle puoliajalle.

– Alkumme oli surkea ja ottelu oli ohi periaatteessa jo vartissa. Teimme alussa aivan liikaa helppoja teknisiä virheitä. Serbia pääsi siinä jo sitten karkuun, Suomen päävalmentaja Ola Lindgren manasi ottelun alkua.

Toinen puoliaika oli kauttaaltaan tasaisempi, mutta Serbia ei päästänyt Suomea edes kurkkimaan olkansa yli, vaan piti koko ajan turvallisen välimatkan. Lindgren antoikin tunnustusta vastustajalle.

– Kohtasimme vahvan, fyysisen ja teknisen joukkueen. Odotin meiltä enemmän taistelua, mutta päät taisivat painua vähän liikaa alun helppojen virheiden jälkeen.

Suomen EM-karsinnat jatkuvat sunnuntaina, kun Norja tulee vierailulle. Vantaan Energia Areenalla pelattava ottelu alkaa kello 16.00.

EM-karsintaa, 2. vaihe, Novi Sad, Serbia:
Serbia-Suomi 34-24 (19-11)

Suomen maalintekijät: Max Granlund 10, Roni Syrjälä 4, Fredrik Karlsson 3, Fredrik von Troil 2, Miska Henriksson 1, Benjamin Helander 1, Edward Hammarberg 1, Santeri Vainionpää 1, Christoffer Thor 1

2 min. ulosajot: Serbia 3×2 min, Suomi 1×2 min

Koko käsipalloliiton historia nyt kaksissa kansissa! Tilaa Pihkassa palloon tai Fäst vid bollen nyt vaivattomasti verkosta.