Miesten käsipallomaajoukkue loka-marraskuun maaotteluihin nimetty

Miesten käsipallomaajoukkueen päävalmentaja Kaj Kekki ja maalivahtivalmentaja John Hollfast on nimennyt ryhmänsä loka-marraskuun vaihteessa pelattaviin maaotteluihin, joissa kohdataan ensin kahdesti Kreikka kotona ja sen jälkeen MM-karsintaotteluissa vieraissa Italia ja kotona Itävalta.
Miesten maajoukkueen tavoitteeksi on määritetty EM-loppukilpailupaikka vuonna 2020 ja nyt otetaan ensi askeleet sen tavoitteen saavuttamiseksi.

– Pitkän taipaleen alussa ollaan ja nyt kokeillaan ja annetaan mahdollisuuksia nuorille pelaajille. Katseet on suunnattu jo vuonna 2018 alkaviin karsintoihin ja osittain kartoitamme jo nyt sellaisia pelaajia, jotka mahdollisesti voisivat olla paremmassa iskussa silloin, Kekki luonnehtii.

– Meiltä on myös lopettanut viivapelaajia ja muutama pelaaja on loukkaantumisten takia sivussa, joten nyt tehdään rohkeita kokeiluja.

Kekin mukaan uusi alku näkyy väistämättä edessä olevissa otteluissa.

– Peliä tullaan muuttamaan niin puolustuksen kuin hyökkäyksenkin osalta. Ennen ensimmäistä ottelua meillä on yksi aamuharjoitus, joten ihan ihmeitä ei kannata odottaa. Toivottavasti otamme kuitenkin jo näissä otteluissa askeleita eteenpäin ja toivottavasti otamme jo nyt myös voittoja, Kekki miettii.

Tammikuussa edessä on neljä seuraavaa MM-karsintaottelua.

– Uskon, että tammikuussa olemme sitten jo valmiimpia ja joka tapauksessa kaikki nämä ottelut niin nyt kuin tammikuussa otetaan puhtaasti valmistautumisena huhtikuun EM-karsintaotteluihin Luxemburgia vastaan.

Seuraavat pelaajat on valittu tuleviin lokakuun ja marraskuun otteluihin:

Kalle Alander, Cocks (vain 1. Kreikka-ottelussa)
Sebastian Säkkinen, Atlas Vantaa (vain 1. Kreikka-ottelussa)
Theo Westerlund, SIF (ei 1. Kreikka-ottelussa)
Rony Leven, SIF (ei 1. Kreikka-ottelussa)
Benny Broman, Dicken
Joacim Broman, Dicken
Fredrik Forss, HC West
Oliver Helander, Alingsås (SWE)
Kristian Jansson, Cocks
Miro Koljonen, HC West
Topias Laine, ÅIFK
Christoffer Modig, Dicken
Mikael Mäkelä, Dicken
Alexander von Numers, HIFK
Nico Rönnberg, Cocks
Robin Sjöman, Cocks
Richard Sundberg, HC West
Teemu Tamminen, Cocks

Maajoukkue kohtaa Kreikan Kauniaisissa 31.10. klo 18.00 ja Riihimäellä 1.11. klo 15.00.

Miesten MM-karsintaottelu Italia-Suomi pelataan 4.11. Lavisissa, Italiassa klo 20.30 Suomen aikaa. MM-karsintaottelu Itävaltaa vastaan puolestaan on ohjelmassa 7.11. Vantaan Energia Areenalla ja alkaa klo 17.00.

Lisätietoja:
Kaj Kekki, päävalmentaja
050 5668164
kaj.kekki(at)finnhandball.net

Koko käsipalloliiton historia nyt kaksissa kansissa! Tilaa Pihkassa palloon tai Fäst vid bollen nyt vaivattomasti verkosta.