Länsi-Suomen alueleiritys käynnistyi

Länsi-Suomen P2000 aluejoukkue kokoontui ensimmäisen katsastukseen sunnuntaina 27.10.2013 Hangossa. Katsastukseen osallistui 29 pelaajaa 6 eri seurasta.

En ole koskaan nähnyt niin keskittyneitä 13 vuotiaita käsipalloilijoita. Pojat lämmittelivät oma-aloitteisesti ja valmistautuivat esittämään osaamistaan. Ja osaamista riitti. Taitoa, tahtoa ja päättäväisyyttä oli halli täynnä. Joukko jaettiin 3 joukkueeseen, jotka pelasivat 2 kertaa toisiaan vastaan.

Joukkueen valmentajat Teddy  Nordling ja Thomas Sundström  valitsevat pelaajat leirille 6.-7.12. Kisakeskukseen 10.11.2013. Jokaiselle katsastuksessa mukana olleelle pelaajalle ilmoitetaan maililla henkilökohtaisesti valinnasta tai valitsematta jäämisestä. Tavoitteena on, että leirivahvuus julkaistaan 12.11.2013. Leirijoukkue on leirijoukkue, ulkopuolelle jäävillä pelaajilla on mahdollisuus päästä kauden edetessä mukaan peliesitysten perusteella.

Leirin jälkeen seuraava tapahtuma on ottelu Etelä-Suomen joukkuetta vastaan Riihimäellä sunnuntaina 5.1.2014.

Yhdessä teemme enemmän.

Juha Voutilainen, joukkueenjohtaja

AluejoukkueHanko

Teddy ja Suni ohjeistavat pojat katsastukseen Hangossa.

Koko käsipalloliiton historia nyt kaksissa kansissa! Tilaa Pihkassa palloon tai Fäst vid bollen nyt vaivattomasti verkosta.