Selkään tuli Georgialta niin että sattui

Georgia – Suomi  26 – 19  (8-10)

Suomen todella synkkä toinen puoliaika ratkaisi ottelun. Tahmeutta oli jo havaittavissa ensimmäisessä erässä, mutta onneksi vastustajalla ei mennyt sen paremmin. Sitten tuli suomalaisille noutaja, eikä siihen jarrua löytynyt.

Ensimmäinen puoliaika oli niukkamaalinen, eikä se johtunut siitä etteikö tekopaikkoja olisi ollut. Haparointi, harhasyötöt ja turhat pallon menetykset sekoittivat Suomipojan kuviot täysin. Positiivista asiassa oli kuitenkin se, että Georgia oli aina maalin perässä. Hankalaa se oli heilläkin. Mahdollisuus oli saada taukoon mennessä suurempikin rako vastustajaan, mutta tällä kertaa siinä ei onnistuttu. Pukukoppiin lähdettiin kuitenkin kahden maalin johtoasemassa.

Toiseen erään tultaessa kaikki oli vielä mahdollista. Mutta ei tällä kertaa. Georgia tuli tasoihin ja meni saman tien karkuun. Jo 10 – 10 tilanteessa oli havaittavissa että itseluottamus suomalaisilta oli hiuskarvan varassa. Kun vastustaja vielä onnistui kaikessa mahdollisessa, niin seinä tuli vastaan. Suomalaisten henki mureni ja vastuu työnnettiin kaverille. Sitä kaveria ei tässä pelissä kuitenkaan löytynyt. Yritykset menivät välillä jo epätoivon puolelle. Aivan ansaitusti Georgia nappasi kaksi pistettä pelistä, eikä sitä auta missään vaiheessa jossitella.

Jos oli keskiviikon peli Turkkia vastaan täysosuma, niin tämän päivän pelistä voidaan sanoa että se oli täysosuma vastakkaisella tavalla. Mikään ei onnistunut, ja kaverilla onnistui kaikki.

”Olin keskiviikkona sitä mieltä että tässä ollaan menty aimo askel eteenpäin, mutta tänään tuli kyllä täysosumapotku takapuoleen” totesi päävalmentaja Mikael Källman