Kingi kannustaa maajoukkuetta menestykseen

”Menestys syntyy haasteellisista tavoitteista, pitkäjänteisestä tekemisestä ja kovasta työstä”, miesten käsipallomaajoukkuetta sponsoroivan Kingi Oy:n toimitusjohtaja Jari Lehtola sanoo.

Lehtola näkee luotsaamansa yrityksen ja käsipallomaajoukkueen välillä yhtäläisyyksiä. Kingi on tullut haasteellisille markkinoille ja perinteiselle alalle uudella kotimaisella innovaatiolla, joka keskittyy siihen, miten peltikatosta tehdään mahdollisimman hyvä ja laadukas.

Yrityksen tavoitteena on vahva kansainvälistyminen ja menestyminen maailmalla. Pari vuotta sitten tuotannon Nurmijärvellä aloittaneella yrityksellä on jo myyntiä Viroon, Ruotsiin, Hollantiin ja Isoon-Britanniaan – ja monessa muussakin maassa neuvottelut ovat Lehtolan mukaan käynnissä.

Lähelle tavoitetta tai jopa yli

Haasteista innostuvaa Lehtolaa kiehtoo miesten käsipallomaajoukkueen kova tavoite vuoden 2020 MM-kisoista, jonne lähdetään suhteellisen nuorella joukkueella.

”Kun on kunnon pitkän aikavälin tavoitteita ja valmis tekemään paljon töitä mukavuusalueen ulkopuolella, voi päästä lähelle tavoitetta tai jopa sen yli. Tämä arvomaailma yhdistää Kingiä ja käsipalloa.”

Lehtola kannustaa mielellään kingiläisiäkin liikkumaan, sillä liikunnalla on suuri vaikutus ihmisen hyvinvointiin. ”Kun liikkuminen yhdistyy yhdessä tekemiseen, siitä syntyy hyvä vire, joka kannustaa tavoitteiden saavuttamiseen”, Lehtola toteaa.

Nähdään Vantaan Energia Areenalla

Kingi näkyy miesten maajoukkueen peli- ja harjoituspaidoissa sekä paikan päällä kisoissa, ottelumainoksissa, käsiohjelmissa ja haastatteluseinässä sekä Käsipalloliiton nettisivuilla.

”Yhteistyösopimuksemme jatkuu virallisesti vuoden 2018 loppuun, mutta kyllä tähtäin on joukkueen päätavoitteessa eli vuodessa 2020”, Lehtola pohtii.

”Vaikka itselläni ei ole käsipallotaustaa, tiedän sen hyvin vaativaksi, mutta samalla viihdyttäväksi ja katsojaystävälliseksi lajiksi. Mielenkiinnolla odotan lauantain 28.10. Suomi-Venäjä -ottelua, joka pelataan Vantaan Energia Areenalla.”

Kingi Oy on korroosiokestävien rakennustuotteiden suomalainen innovaattori. Yrityksen kruununjalokivi on ainoa ulkokäyttöön hyväksytty kateruuvi. KINGI® kateruuvi on markkinoiden parhaiden teräskatteiden elinikäinen kiinnike. Tuotanto tapahtuu pääosin Kingin tuotantolaitoksella Nurmijärvellä. Lue lisää: www.kingi.fi