Kauden 2022-23 lisenssit ja vakuutukset hankittavissa

Kauden 2022-23 lisenssit ja lisenssivakuutukset ovat hankittavissa 23.6. alkaen. Lisenssit ja vakuutukset -sivulle on koottu kaikki olennainen tieto: https://finnhandball.net/kilpailutoiminta/lisenssit-ja-vakuutukset/. Lisenssi ja lisenssivakuutukset ovat voimassa lisenssikaudella 1.7.2022-30.6.2023.

Liiton sarjoissa (myös haastajasarjat) pelaavien kilpalisenssin ohella on tarjolla kaiken ikäisille turnauslisenssi (vain seurojen järjestämiä turnauksia pelaaville) sekä kerholisenssi (vain oman seuran toimintaan osallistuville).

Lisenssin oheen on mahdollista lunastaa vakuutus, joka luo turvaa loukkaantumistilanteissa niin peleissä kuin harjoituksissakin. Alle 12-vuotiaiden osalta vakuutus kattaa kaikkien lajiliittojen lisenssin alaiset lajit.

Lisenssien hinnat ovat samat kuin edelliselläkin kaudella, mutta vakuutusten hintoihin on tullut jonkin verran korotusta. Vakuutushinnat pysyivät kaksi edellistä kautta samalla tasolla, mutta nyt hoitokustannukset ovat kasvaneet inflaation sekä kalliimpien tapaturmien seurauksena.

Käsipalloliitto keskustelee aktiivisesti vakuutusmeklari Aon Finland Oy:n kanssa ja pyrkii löytämään parhaan mahdollisen yhteisen lisenssivakuutusratkaisun käsipalloilijoille. Aon Finland Oy tulee lähestymään liiton kautta seuroja kesän aikana ja tarjoaa seuroille mahdollisuuden myös suoraan keskusteluun vakuutusratkaisun kehittämiseksi.

Lisenssivakuuttajana jatkaa nyt kolmatta kautta Chubb European Group SE, sivuliike Suomessa. Voimassa ovat edelleen tutut edut:

  • Pelaaja voi itse valita lääkäriaseman ja hoitopolun.
  • Lisenssivakuutukseen tarjotaan vaihtoehto, jossa leikkaukset hoidetaan julkisella sektorilla, mikä osaltaan mahdollistaa edullisemman vakuutusmaksun.

Lisenssi ja siihen liittyvä vakuutus ostetaan SuomiSportin kautta ja esimerkiksi toimintaohjeet vahingon sattuessa löytyvät lisenssit ja vakuutukset -sivulta.

 

Koko käsipalloliiton historia nyt kaksissa kansissa! Tilaa Pihkassa palloon tai Fäst vid bollen nyt vaivattomasti verkosta.