Opetus- ja kulttuuriministeriö myönsi 55.000 euron tuen valmennusosaamisen kehittämiseen

Opetus- ja kulttuuriministeriö on 20.6. myöntänyt Suomen Käsipalloliitolle 55 000 euron korona-avustuksen. Avustus on suunnattu lasten ja nuorten urheilun parissa työskentelevien ohjaajien- ja valmentajien osaamisen kehittämiseen.

Tukea haettiin yhteistyössä Kisakallion Urheiluopiston kanssa, uutinen otettiinkin Kisakalliossa ilolla vastaan. Kisakallion valmennuskeskuksen johtaja Kari Seppänen kommentoi tukea tuoreeltaan.

”Todella hieno asia, tämä Opetus- ja kulttuuriministeriön tuki lajiliitoille tulee oikeaan aikaan. Tuki mahdollistaa lajiliittojen koulutustoiminnan kehitystyön ja ”uudelleen käynnistämisen” haastavan korona-ajan jälkeen.” Strateginen kumppanuus Käsipalloliiton ja Kisakallion valmennuskeskuksen kesken mahdollistaa jatkossakin laadukkaan koulutustoiminnan kehittämisen ja toteuttamisen, OKM:n nyt myöntämä tuki tulee juuri oikeaan aikaan vahvistamaan ja vauhdittamaan tätä yhteistyötä. Tämän tuen myötä Kisakallion asiantuntijatiimi osallistuu jatkossa entistä laajemmin Käsipalloliiton koulutustoiminnan kehittämiseen, suunnitteluun ja toteutukseen, yhdessä lajin koulutuksesta vastaavien henkilöiden kanssa.”

Tuki tullaan osoittamaan uuden osaamisen kehittämiskonseptin ympärille. Syksyllä alkava juniorivalmennusverkosto tulee kutsumaan koolle käsipalloseurojen motivoituneet valmentajat erilaisten koulutuskokonaisuuksien ympärille. Verkoston tapahtumissa tullaan käsittelemään lasten- ja nuorten valmennuksessa tärkeitä valmentajan ominaisuuksia sekä kehittämään kokonaisuudessaan suomalaista käsipalloa. Suomen Käsipalloliiton koulutuspäällikkö Jaakko Horelli ottaa tuen kiitollisena vastaan.

 ”Tämän tuen avulla pystymme kehittämään ja tarjoamaan uudenlaisen osaamisen kehittämisohjelman lasten- ja nuorten valmentajille. Olemme erittäin tyytyväisiä tuesta ja lähdemme yhdessä Kisakallion Urheiluopiston kanssa rakentamaan juniorivalmennusverkostoa motivoituneille valmentajille.”

Tiedotamme tarkemmin juniorivalmennusverkoston aloittamisesta ja toiminnasta alkusyksystä, kun kaikki suunnitelmat ovat edistyneet.

 

Lisätietoja,

 

Jaakko Horelli

Suomen Käsipalloliitto
Koulutuspäällikkö
+358 40 631 4154
jaakko.horelli@finnhandball.net

 

Kari Seppänen

Kisakallion Urheiluopisto
Valmennuskeskuksen johtaja
+358 44 060 8228
kari.seppanen@kisakallio.fi

Koko käsipalloliiton historia nyt kaksissa kansissa! Tilaa Pihkassa palloon tai Fäst vid bollen nyt vaivattomasti verkosta.