Käsipalloliitto taas Olympiakomitean tuen piirissä

Olympiakomitea julkaisi perjantaina 30.11. tehostamistukipäätöksensä vuodelle 2019. Suomen Käsipalloliitto on taas tuen piirissä vuoden tauon jälkeen.Käsipalloliitto saa tehostamistukea 15.000 euroa ja tuki on NOV-valmentajapalkkatuki (Nuorten Olympiavalmentajatuki). Tuki kohdistuu Käsipallo Akatemian valmentajan palkkaan Pääkaupunkiseudun Urheassa.

”On tärkeää että olemme taas niiden lajien joukossa jotka saavat tehostamistukea” toteaa Käsipalloliiton toiminnanjohtaja Päivi Mitrunen. ”Olemme osoittaneet sen että laji kehittyy mm. Akatemian siirto ensi syksyllä Helsinkiin näyttää olleen oikea päätös, ei vain valmentajaan kohdistuvan tehostamistuen takia vaan myös kasvaneen kiinnostuksen takia. Nuoria urheilijoita on hakemassa Akatemiaan runsain joukoin.”

Lue Olympiakomitean tiedote tukipäätöksista tästä:

https://www.olympiakomitea.fi/2018/11/30/tokion-olympiakisat-painopisteena-huippu-urheiluyksikon-kesalajien-tukipaatoksissa/

 

#käsipallo #finnhandball #novtuki

Koko käsipalloliiton historia nyt kaksissa kansissa! Tilaa Pihkassa palloon tai Fäst vid bollen nyt vaivattomasti verkosta.