FIN-ESP 5.11. ohjeita katsojille

SUOMI-ESPANJA 5.11. klo 14:30 Folksam Arena, Siuntio

Lippuja voi vielä yrittää ostaa www.lippuagentti.fi. Hajapaikkoja on jäljellä tällä hetkellä.

Folksam Arenan sisäänkäynneillä on käytössä lippujen skannaus (elektroninen tarkistus) sisäänoton sujuvuuden helpottamiseksi. Kylteillä ohjataan oikealle sisäänkäynnille.

Areenan ulkopuolella on liikenteenohjaajia pysäköintiä helpottamassa. Pysäköintipaikkoja on useissa pisteissä ja ne noudattavat kutakuinkin Sjundeå Cupista tuttuja paikkoja. Ks. Pysäköintikartta.

Ovilla voidaan suorittaa turvatarkastuksia. Älä tuo mukanasi pulloja, alkoholia, teräaseita tai muita vaarallisia esineitä. Torvet, rummut, räikät ym. ovat enemmän kuin tervetulleita esineitä!

Tulethan ajoissa, ovet avataan jo klo 13.00. Tervetuloa!

Koko käsipalloliiton historia nyt kaksissa kansissa! Tilaa Pihkassa palloon tai Fäst vid bollen nyt vaivattomasti verkosta.

2 Vastaukset
  1. Tarja Lehto says:

    Hienoon FIN-ESP-otteluun ei pääse 5.11 esim. Helsingistä kuin yksityisautoillen? Tämä ei edistä mahdollisuuksia lajin tunnetuksi tekemiseen. Eli tunnelma ottelusta paikan päällä jää kokematta.

    • paivi says:

      Hei, valitettavasti Energia Areenalla viikonloppuna tanssikisat eli sinne emme tällä kertaa päässeet. Toukokuuussa ottelu Bosnia Hertzegovinaa vastaan pelataan pelataan kuitenkin taas siellä, 4.5.

Kommentointi on suljettu.