T98:lle tappio sijoitusottelussa Puolaa vastaan

European Open -turnauksen intermediate roundin ottelussa Suomi pysyi hyvin pelissä mukana ensimmäiset 16 minuuttia ja pystyi haastamaan Puolaa, ollen alkupuolella muutamaan otteeseen maalin johdossakin. Puola kuitenkin kiristi tahtia erän puolen välin jälkeen, päästen jo viiden maalin karkumatkalle. Suomen tytöt eivät kuitenkaan lannistuneet, vaan kuroivat eroa kiinni. Erätauolle mentiin kahden maalin takaa-ajoasemassa.

Toisessa erässä Suomen maalinteko takkuili ja puolattaret kasvattivat tasaisesti johtoaan. Eroa oli pahimmillaan Puolan hyväksi jo 12 maalia. Joukkueemme ongelmaksi muodostui maalinteko. Maalintekopaikkoja oli Puolan hyvän puolustuksen vuoksi hankala tehdä ja kun paikkoihin päästiin, viimeistely ontui. Suomen tytöt eivät kuitenkaan luovuttaneet, vaan toisen erän lopulla pitivät oman maalin puhtaana viimeiset kuusi minuuttia. Positiivista oli myös, että tässäkin ottelussa joukkueessamme oli useita maalintekijöitä.
Ottelussa tuomittiin varoituksia ja ulosajoja yhtä paljon molemille joukkueille (3+3 kpl) ja 7metrin heittoja Puolalle 5 kpl ja Suomelle 1 kpl.

image

Suomi – Puola 18-26 (10-12)

Suomen maalintekijät:
Emma Aarnio 4, Ellen Voutilainen 3, Ingrid Degerth, Adriana Jakimova, Corinna Jensen ja Alexandra Karsten 2, Jenna Alakari, Annina Nyström ja Aino Pietiläinen 1

Tuomarit: Premysl Fukala (CZE) ja Radek Mohyla (CZE)
EHF delegaatti: Tatjana Medved (SRB)

Suomen European Open -turnauksen viimeinen ottelu pelataan huomenna perjantaina 8.7. Valhalla Sportshallissa. Vastaan asettuu Sveitsi ja aloitusheitto suoritetaan klo 13:00 paikallista aikaa.

2016.05.15_europeanopen_logo

T98 taustaryhmä

Koko käsipalloliiton historia nyt kaksissa kansissa! Tilaa Pihkassa palloon tai Fäst vid bollen nyt vaivattomasti verkosta.