T98 taipui Liettualle toisessa ottelussaan Vilnassa

Suomen joukkue taisteli tänäänkin hyvin ottelun ensimmäisen erän, jota se johti pitkään kahdella maalilla. Liettua pystyi kuitenkin puristamaan erätaukolukemiksi taululle 11-11.

Puoliaihahaastattelussa valmentaja Sebastian Aarnio oli sitä mieltä, että pelaajat eivät olleet ensimmäisessä erässä aivan terävimmillään, mutta eiliseen Puola-peliin verrattuna ohiheittoja oli vähemmän ja maalipaikat käytettiin paremmin hyödyksi.

Liettuan joukkue palasi toiseen erään aktiivisempana, ja heidän puolustuksensa murtaminen oli todella vaikeaa. Alkupuoliajan kaikki hyökkäyksemme kilpistyivät pelaajamuuriin, kun taas Liettua sai nopeilla vastahyökkäyksillä eron revittyä 5-6 maaliin. Erän puolivälin jälkeen Suomella oli taas hyvä vaihe, jossa ero kurottiin muutamaan maaliin, aina tilanteeseen 25-21. Joukkueemme vauhti ei ihan riittänyt, vaan viime minuuttien riskipelin vuoksi Liettua rokotti vielä muutamilla maaleilla.

Lopputulos Liettua – Suomi 29 – 21 (11 – 11)

Suomen maalintekijät:
Aarnio 7, Jolkkonen 4, Degerth, Karsten, Nyman 2, Jakimova, Lindholm, Nyström, Pietiläinen 1.

Tappioista huolimatta on positiivista mm. se, että Suomen joukkueesta on löytynyt useita ratkaisijoita. Näissä kahdessa pelissä on maalintekijöiksi merkattu jo 11 eri pelaajaa 13 kenttäpelaajasta.

T98 pelaa turnauksen viimeisen ottelunsa huomenna sunnuntaina 25.10. klo 10:00 alkaen. Vastustajana Latvia.

 

2015 Vilna_liput Liettua-Suomi

 

T98 taustaryhmä

Koko käsipalloliiton historia nyt kaksissa kansissa! Tilaa Pihkassa palloon tai Fäst vid bollen nyt vaivattomasti verkosta.