T02-landslaget: EM i Georgien dag 10

Lördag 10.8

På lördagen hade vi tidig väckning pga morgonträningar. Morgonträningarna var väldigt låg intensitet och flera av spelarna var rätt så trötta. Efter träningarna kom vi tillbaka till hotellet och hade en snabb palaver före morgonmålet klockan 10. 11.15 var det start till hallen för match mot Färöarna. Bytesbänken var betydligt mindre än tidigare matcher eftersom vi hade både sjuka och skadade spelare. Efter matchen duschade vi i hallen och fick bröd att äta under resan tillbaks till hotellet. När vi kom fram var det snart dags för lunch. När vi ätit hade vi en lång vilopaus där man kunde gå till butiken eller sova och 16.15 gick vi alla ut på en promenad och stretcha.

19.30 var det middag och till vår förvåning var det inte kyckling utan potatis med annat kött. Sen hade vi  matchpalaver som tog ungefär en och en halv timme.

Efter det var vi mycket trötta och gick och lade oss.

Nalles tankar om matchen:

Det blev tyvärr en hel del tekniska fel för oss. Felen erbjöd motståndarna kontringstillfällen som de sedan utnyttjade effektivt. Färöarna är ett fysiskt starkt lag som är duktiga på genombrott och då vi har flera spelare borta börjar det kännas i benen. Målvaktena gjorde fint ifrån sig. Men nu tar vi Grekland idag!

Kira och Nea N

Koko käsipalloliiton historia nyt kaksissa kansissa! Tilaa Pihkassa palloon tai Fäst vid bollen nyt vaivattomasti verkosta.