P98 EM-maajoukkueringin leiri heinäkuussa

P98:n maajoukkuerinki Bulgarian EM-kisoihin kokoontuu seuraavalle leirille heinäkuussa. Leiri pidetään Kisakallion Urheiluopistolla 7 – 10.7.16. Leiri aloitetaan kuitenkin torstaina 7. heinäkuuta Siuntion Folksam Arenalla. Kokoontuminen Siuntiossa klo 11:30. Leiri päättyy sunnuntaina 10.7. n. klo 13:30.

Folksam Arena: Aleksis Kiven tie 7, 02580 Siuntio  http://www.folksamarena.fi/fi/etusivu/#yhteystiedot

Mukaan tarvitset oman juomapullon sekä sisä- että ulkoliikuntavarusteet, myös oma foam roller mukaan.

Ilmoittautuminen

  • Leirille kutsuttujen pelaajien on ilmoittauduttava tiedon saatuaan Seuranettiin. Mikäli Seuranetin kanssa on vaikeuksia niin ilmoittaudu päävalmentaja Jaakko Horellille. (horelli@finnhandball.net  mob: 040 631 4154). HUOM!!! Jaskan yhteystiedot ovat muuttuneet
  • Ilmoittautumiset tulee olla tiedossa viimeistään keskiviikkona 15.6. Mikäli kutsuttu pelaaja ei syystä tai toisesta pääse leirille, niin tästä on myös ilmoitettava päävalmentajalle.
  • Mikäli leiri-ilmoittautuminen joudutaan peruuttamaan sairauden tai loukkaantumisen takia, niin pelaaja ilmoittaa välittömästi asiasta päävalmentajalle ja toimittaa hänelle lääkärintodistuksen.
  • Heinäkuun leirin omakustannushinta on 225 euroa per pelaaja. Käsipalloliitto tulee laskuttamaan maksun ilmoittautumisajan umpeuduttua.

Valmennusjohto on kutsunut seuraavat pelaajat leirille:

Bobe Thomas ThSV Eisenach
Granlund Robin Dicken
Hammarberg Wilhelm HC West
Helander Benjamin Alingsås HK
Hollfast Robin Dicken
Karlsson  Fredrik SIF
Kavaleff Niclas Dicken
Kettunen Jasse Atlas
Koistinen Leevi Cocks
Laaksonen Artturi Atlas
Lindberg Linus BK-46
Löfgren Linus BK-46
Maijala Eemeli ÅIFK
Marjamäki Atte SIF
Montonen Gusten Dicken
Muje Joonas Dynamo
Nilsson Felix Dicken
Rehnberg Axel SIF
Remonen Oliver Alingsås HK
Seppälä Markus Dicken
Sirén Walter PIF
Sjöblom Peik HC West
Sjöman Linus BK – 46
Thor Christoffer Lindesberg IF
Vaahtoranta Alex SIF
Weurlander Carl KyIF

P98 maajoukkue tulee pelaamaan leirin aikana kolme harjoitusmaaottelua Sveitsiä vastaan. Perjantaina ja lauantaina ottelut pelataan Siuntion uudessa hallissa ja sunnuntaina Kisakalliossa.

Koko käsipalloliiton historia nyt kaksissa kansissa! Tilaa Pihkassa palloon tai Fäst vid bollen nyt vaivattomasti verkosta.