Slovakia puristi väkisin Suomen ohi

Tehottomuus koitui Suomen turmaksi myös viimeisessä jatkosarjan ottelussa. Suomi oli niskan päällä alusta lähes loppuun mutta joutui lopussa antautumaan myös Slovakialle. Turnauksen päätöspäivänä pelattavassa sijoitusottelussa vastustajaksi tulee Färsaaret.

Suomi – Slovakia 18 – 20 (12 – 9)

Peli pysyi kasassa jälleen hieman edellisotteluita pitempään mutta täyteen 60 minuuttiin ei vieläkään ylletty. Suomella oli tilaisuutensa ratkaista ottelu jo hyvissä ajoin kun 12-9 puoliaikajohto saatiin heti toisen jakson alkajaisiksi venytettyä viiteen maaliin, 15-10, mutta kolme maalia tehneen Henry Juslinin kolmannen kaksiminuuttisen jälkeen 36. minuutilla suomalaisten maalintekotahti hiipui ja vaikka 22 kertaa torjunut Joonas Klama piti joukkueensa mahtivireellään johdossa pitkään, Slovakia nousi vääjäämättömästi ensin rinnalle ja lopulta reilut kaksi minuuttia ennen loppusummeria ohi. Hyvistä paikoista huolimatta Slovakian verkkoon saatiin viimeisellä kymmenminuuttisella aikaan vain yksi maali.

Ottelun kokoonpanot ja tilastot

Koko käsipalloliiton historia nyt kaksissa kansissa! Tilaa Pihkassa palloon tai Fäst vid bollen nyt vaivattomasti verkosta.