Miesten maajoukkue nimetty EM-karsintaan Bosnia-Hertsegovinaa vastaan

Miesten maajoukkue jatkaa EM2020-karsintoja huhtikuussa kahdella ottelulla Bosnia-Hertsegovinaa vastaan. Suomi kohtaa Bosnia-Hertsegovinan torstaina 11.4. kotikentällä Vantaalla ja kolme päivää myöhemmin vieraskentällä.

Päävalmentaja Kaj Kekki on nimennyt joukkueensa edessä oleviin otteluihin. Suomi kokoontuu valmistautumaan otteluihin Kisakallioon tiistaina 9.4.

– Ne pelaajat saatiin mukaan, jotka haluttiinkin. Muutama vaihdos on tullut sitten karsinnan avauksen ja toivottavasti pelaajat nyt myös vähän terveempinä, Kekki miettii.

Suomi kärsi karsintojen avauksessa tappion vieraskentällä Tshekille ja kotona Valko-Venäjälle. Vastus on kova myös nyt, mutta Bosnia-Hertsegovinaa lähdetään haastamaan tosissaan.

– Jos tällä kokoonpanolla otteluihin pääsemme, niin varmasti pystymme myös haastamaan vastustajan paremmin kuin viimeksi. Ihan positiivisella mielellä tässä kohti huhtikuuta katsellaan, Kekki muotoilee.

Suomen joukkue huhtikuun EM2020-karsintaotteluihin:

Mikael Mäkelä, Dicken (mv)
Albert Georgs, GrIFK (mv)
Tuomas Laitinen, Atlas Vantaa (mv)

Teemu Tamminen, Cocks
Joakim Broman, Dicken
Christoffer Thor, SIF
Robin Sjöman, BK-46
Fredrik Forss, Frederiksberg IF (DEN)
Linus Sjöman, BK-46
Miro Koljonen, GrIFK
Anton Rémy, Dicken
Roni Syrjälä, Cocks
Max Granlund, Dicken
Alexander von Numers, SIF
Nico Rönnberg, Cocks
Robin Granlund, Dicken
Ian Martin, HIF Karlskrona (SWE)
Anthony Hellakoski, GrIFK
Benny Broman, Dicken
Richard Sundberg, TSG AK Bielefeld (GER)
Johan Gripenberg, Dicken

Koko käsipalloliiton historia nyt kaksissa kansissa! Tilaa Pihkassa palloon tai Fäst vid bollen nyt vaivattomasti verkosta.