Miesten maajoukkue kokoontui Kisakallioon maanantaina

Tammikuun neljään MM-karsintaotteluun valmistautuva miesten maajoukkue kokoontui uuteen ”kotiinsa” Kisakallion urheiluopistolle maanantaina 4.1.

Kisakallion Susi Centerissa on nyt käytännössä oma käsipallohalli, jossa puitteet ainakin ovat kunnossa. Päävalmentaja Kaj Kekki kiitteleekin olosuhteita vuolaasti.

– Olen erittäin tyytyväinen olosuhteisiin. Kaikki on rakennettu täysin meidän toiveidemme mukaan ja lisäksi voimme käytännössä harjoitella silloin kuin itse parhaaksi näemme. Kisakallio on meille erinomainen partneri, Kekki sanoo.

Maanantain ensimmäinen harjoitus ei Kekin mukaan sen sijaan ihan parasta tarjonnut.

– Näki että joululomalta tullaan, Kekki heitti.

– Pallot eivät oikein pysyneet käsissä ja vähän ajatukset karkailivat. Ensi vuonna vastaavassa tilanteessa leiri varmasti aloitetaan jo aikaisemmin, mutta askel kerrallaan tässä mennään nyt eteenpäin.

Suomen MM-karsintaurakka alkaa keskiviikkona, loppiaisena, kotiottelulla Romaniaa vastaan. Kamppailu Vantaan Energia Areenalla alkaa kello 16.00.

Koko käsipalloliiton historia nyt kaksissa kansissa! Tilaa Pihkassa palloon tai Fäst vid bollen nyt vaivattomasti verkosta.