Saksan pelityyli oli tällä kertaa myrkkyä

SUOMI – SAKSA 20 – 34 (8-16)

EM-karsintaottelu Saksaa vastaan alkoi positiivisesti, sillä Nico Rönnberg kiskaisi ottelun ensimmäisen maalin muurin takaa ylämummoon sellaisella vauhdilla, että Saksan maalivahti ei ehtinyt silmäänsä räpäyttää. Tähän suomalaisten ilo sitten hyytyi. 6 minuuttia pysyttiin ottelussa mukana mutta sitten vastustajan muuri oli läpäisemätön.

Ensimmäisellä puoliajalla saksalaiset puolustivat Suomen nurin. Muurista ei löytynyt pientäkään rakoa mistä olisi voinut kunnolla yrittää maalilaukausta. Päätä pitemmät ja monta astetta tuhdimmat saksalaiset pakottivat suomalaiset yrittämään mahdottomia, ja se tiesi epätasaista taistelua. Puoliajan keskivaiheessa oli pitkä jakso missä naapurin maaliverkkoa ei heiluteltu. Sen sijaan Saksa teki tappavaan tahtiin osumia ja karkasi suomalaisilta. Kun kaiken lisäksi Saksan maalivahti Silvio Heinevetter torjui loput maalia kohti tulleet vedot, niin puoliaikatulos oli tyly suomalaisille.

Toisella puoliajalla Saksa hölläsi hiukan ja peli tasaantui jonkin verran. Varsinkin suomalaisista Nico Rönnberg innostui maalitehtailuun näyttävillä suorituksilla. Selvää oli kuitenkin että Saksa vei ottelua ja Suomi yritti parhaansa. Tuulimylly oli kuitenkin niin lujaa tekoa, ettei sitä horjuttanut mikään. Saksalla on todella kova joukkue ja kuulemme siitä varmasti tulevaisuudessa. Toivotaan ettei Suomen maaliero venynyt liian suureksi jatkoa ajatellen.

Suomen maalintekijät: Nico Rönnberg 7, Miro Koljonen 3, Richard Sundberg 3, Teemu Tamminen 3, Joacim Broman 1, Oliver Helander 1, Beenny Broman 1, Timmy Thor 1,

Koko käsipalloliiton historia nyt kaksissa kansissa! Tilaa Pihkassa palloon tai Fäst vid bollen nyt vaivattomasti verkosta.