Maajoukkueen tunnelmia ennen Saksa-peliä, Ricke Sundberg

Richard ”Ricke” Sundberg

Synt: 24.05.1992           Seura: TV Bittenfeld GER               Left Back

Ricken kommentti arvonnoista

  • Muistan että seurasin livenä internetistä kun lohkot jaettiin, ja kyllä tuli vähän hymyä huuleen kun nämä meidän vastustajat poksahti ruutuun. Varsinkin kun Saksa liittyi joukkoomme, tiesin että saamme pelaa maassa, missä käsipallo on ylivoimaisesti suurin laji koko maailmassa!
  • Pääsemme pelaamaan, kuten aika usein, täysin ilman paineita, mikä tarkoittaa että meillä ei ole mitään hävittävää. Kuten olemme ennenkin todistaneet, niin Miken Mafia painaa aina sata lasissa, ja tarkoitus on, että saisimme sakemannien leuat putoamaan vieraskentällä, vaikka putoamiskorkeus on ne kaksi metriä… Niitten päässä liikkuu, että kaikki muu kuin murskavoitto on täyskatastrofi!
  • Espanja-matsiin odotamme että katsomot ovat Energia Areenalla aivan täynnä, sillä Suomessa ei kovin usein ole nähty hallitsevaa maailmanmestaria, oli kyseessä mikä palloilulaji tahansa. Ja käykää nyt jo kurvaamassa apteekin kautta kun olette matkalla lipunmyyntipisteeseen, sillä syysflunssa ei saa estää kannustushuutoja katsomossa!

Ricken kommentti vastustajista

  • Ne pojat ovat juoneet samat maidot ja syöneet samat lihat kuin me, et turha mennä spekuloimaan minkälaisia supermiehiä ne on. Kyllä pieni ampiainen voi olla erittäin ärsyttävä ja piinaava kakara isolle miehellekin.
  • Se on kyllä päivänselvä asia, että ei millään näistä joukkueista ole varaa lähteä takki auki mihinkään otteluun, sillä lohko on niin kova, ja kaikki maalit ovat erittäin tärkeitä. Varsinkin Saksan pojat haluavat varmaan näyttää uudelle valmentajalle, mitä ne osaa. Ja kun on kyse maaotteluista, niin varsinkin meidän kokeneet vastustajat tietää, että vieraspelit ovat aina hankalia. Eli Suomessa tulemme näkemään erittäin keskittyneitä pelaajia, joilla on rotsi tiukasti kiinni sekä pelikentällä että kylmyydestä johtuen ulkopuolellakin.

Fiilikset Saksassa

  • Tällä kaikki on mennyt hyvin, minut on otettu lämpimästi vastaan ja autettu sopeutumaan uuteen ympäristöön. Sitoutuminen uuteen maahan on mennyt hyvin ja alan saada arkirytmistä kiinni. Pelit ovat kulkeneet ihan ok, kotikentällä olemme pelanneet erittäin vahvasti mutta vieraspeleissä on parantamisen varaa. Tällä hetkellä ollaan kolmosia omassa liigassa, ja ollaan hyvin messissä taistelemassa noususta ykkösbundesliigaan.

Että näin täällä

  • Kuten tiedätte, niin käsipallo on täällä valtavan suosittu, ja varsinkin tässä pienessä kylässä näkyy käsipallon vahvaa asema. Pari päivää muuton jälkeen kävin esimerkiksi pankissa avaamassa uutta pankkitiliä. Oli sateinen päivä ja pankkityttö huomasi heti että olin kotikylän ylpeyden uusi pelaaja. Sain erittäin hyvää palvelua, ja kun olin lähtemässä, pankkityttö kysyi onko minulla sateenvarjoa. En minä tietenkään sellaista ollut ehtinyt vielä ostaa, ja kun vastasin kielteisesti, niin tyttö kävi nopeasti henkilökunnan huoneessa, otti oman sateenvarjonsa ja antoi sen minulle ja sanoi että saan pitää sen. Ei se ollut ehkä kaunein sateenvarjo minkä olen nähnyt, mutta kiitin ja otin sen vastaan. No, tukka pysyi ainakin siistinä paluumatkalla kotiin! Ei se mikään isompi juttu ollut, mutta hauskalta se silloin tuntui, kun en ole esimerkiksi Granin Aktiassa vastaavaa kokenut.
  • Kuva: Niklas Montonen

    Kuva: Niklas Montonen