Kysymyksiä karsintoihin – Miska Henriksson

Moikka Miska, heti ensiksi, mitä kuuluu?

Terve! Hyvää kuuluu, kaikki hyvin!

MM-karsinnat ovat nyt edenneet viimeiseen vaiheeseen tarkoittaen, että jos tästä otteluparista mentäisiin jatkoon, Suomi pelaisi ensimmäistä kertaa MM-kisoissa. Vastaan asettuu kuitenkin kivikova Kroatia. Alustavasti ”melko kova” vastustaja, miten tämäntyyppiseen haasteeseen valmistautuu?

Mielestäni tämän tyyppisiin otteluihin valmistautuu samalla tavalla kuin ”normaaleihin” otteluihin. Kaikkein tärkeintä on siis pitää kroppa kunnossa ja saada kaikki osa-alueet toimimaan joukkueen kanssa.

Mitä odotat Kroatian joukkueelta?

Eiköhän Kroatian joukkueelta voi odottaa kovaa ja hienoa käsipalloa. Kaikki tietää että, Kroatialla on paljon hyviä pelaajia. Tiedossa on kaksi tosi mielenkiintoista ottelua!

Kuten moni muu uusi pelaaja maajoukkueessa, olet tullut MM-karsinnoissa ryminällä maajoukkueeseen, miten näet, että olet päässyt joukkueeseen sisään? Entä mikä on mielestäsi isoin ero, jos vertaat seura- ja maajoukkuepelejä?

Ensiksikin kun puhutaan joukkueesta, olen mielestäni päässyt todella hyvin mukaan ryhmään. Peleistä sen verran että, maaotteluiden tasot ovat tietenkin hieman korkeatasoisempia. Myöskin se, että saa pelata uusia ja kovia pelaajia vastaan on aina hauskaa ja haastavaa.

Miten kuvailisit itseäsi pelaajana?

Sanoisin että olen periksi antamaton. Ja haluan aina voittaa!

…Entä onko Kroatian joukkueessa joku tietty pelaaja ketä vastaan odotat, että pääset haastamaan?

Ei oikeastaan, ei minulla ole ketään tiettyä pelaajaa ketä odottaisin, että pääsisin haastamaan. Toisaalta onhan se aina hauskaa, kun pääsee haastamaan hyviä ja tunnettuja pelaajia.

Ensimmäinen ottelu Kroatiaa vastaan pelataan kotona Energia Areenalla. Mitkä terveiset haluaisit lähettää Suomen faneille?

Toivottavasti nähdään Energia Areenalla hyvissä fiiliksissä niin tästä tulee hieno kokemus kaikille!

 

Suomen ja Kroatian ensimmäinen kohtaaminen pelataan keskiviikkona 13.4. kello 19.00 Vantaan Energia Areenalla. Toinen osaottelu pelataan Varaždinissa, Kroatiassa lauantaina 16.4. kello 18.00. Otteluparin voittaja ratkaistaan yhteismaaleilla ja voittaja etenee tammikuussa 2023 Ruotsissa ja Puolassa pelattavaan MM-lopputurnaukseen.

Liput otteluun myy Lippuagentti:

https://lippuagentti.fi/event/view?id=4504