Tekniikkamestaruuskisojen järjestäjäksi?

Henkilökohtaisen tekniikan harjoittelu on juniori-iässä erittäin tärkeää, ja haluamme edistää tätä järjestämällä jälleen valtakunnalliset SM-Tekniikkamestaruuskilpailut. Viime kerralla Siuntiossa 2012 kilpailut onnistuivat erinomaisesti ja tarjosivat osallistujille mieleenpainuvan käsipallonpäivän. Katso Petra Frimanin kaksikielinen video tapahtumasta: https://finnhandball.net/nuorisotoiminta/tekniikkapassi/ (skrollaa sivun alalaitaan). Sivulta löydät myös ohjeet kaikista kisalajeista! J

NYT ETSIMME KISOILLE JÄRJESTÄJÄÄ! Järjestäjäseuralla on erinomainen mahdollisuus tehdä PR:ää ja hyvän mielen käsipallopäivän sekä kohottaa seurahenkeä.

Ilmoita halukkuutesi kilpailunjärjestäjäksi osoitteeseen paivi.mitrunen@finnhandball.net viimeistään 30.8. mennessä!

Päivämäärät: Ikäluokat C00 ja C01 ja B: la 25.10.
Ikäluokat D02 ja D03: la 15.11.

Seura voi myös järjestää kilpailut jonakin muuna sille sopivana päivänä, mikäli silloin ei ole muuta, mikä sotkisi ohjelmaa. Uudesta päivämäärästä on ilmoitettava välittömästi liittoon, jotta se saadaan otteluasetteluun mukaan.

Järjestäjäseuralla olisi hyvä olla seuraavat valmiudet:

– toimitsijoita n. 10 kpl ja 2 tulospalvelun pitäjää (toimitsijoiden määrä on mainittu lajiohjeissa yllä mainitulla nettisivulla). Kaikki valmentajat ja jojot mukaan!
– välineitä: junnupalloja (toki osallistujat tuovat omansa), merkkikartioita ja merkkikeppejä, mustavalkoinen lasertulostin, ajanottokelloja, kyniä, narua, peräkärryn kiinnityshihnoja, ompelukuminauhaa tai vastaavaa nauhaa maalikehikon rakentamiseksi, 2 kpl 5 kg levypainoja, seinää, johon palloa voi heittää, maalarinteippiä tmv.

Virallinen järjestäjä Käsipalloliitto huolehtii: kilpailun säännöt, kilpailun ylituomari, palkinnot, tuloslistat, toimitsijoiden koulutuksen tarvittaessa, tiedotuksen liiton kanavissa (seura hoitaa pakallisen tiedotuksen), ilmoittautumisen hallinnointi.

Katso lisää, mm. Petra Frimanin video edellisistä kisoista: https://finnhandball.net/nuorisotoiminta/tekniikkapassi/

pallonkäsittely 1

 

 

Koko käsipalloliiton historia nyt kaksissa kansissa! Tilaa Pihkassa palloon tai Fäst vid bollen nyt vaivattomasti verkosta.