School Tour starttaa taas!

School Tour on liiton kasvustrategian mukainen projekti, jolla seurat rekrytoivat uusia harrastajia kouluista pitämällä vauhdikkaita käsipallon näytetunteja. School Tourin pääkohderyhmä on alakouluikäiset.

Lajiesittelyn pääesiintyjä (vetäjä) on School Tour Manager, ja apurina seuran edustajana School Tour Assistant. Yhdessä he toteuttavat 45 minuutin pituisen käsipalloesittelyn / luokka.

Jokaisesta seurasta tarvitaan taas Managereita ja Assistanteja toteuttamaan School Touria. Managerin tulisi osata opettaa peruskäsipallotaitoja ja lisäksi hänellä tulisi olla motivaatiota ja kiinnostusta toimia lasten parissa. Managereille maksetaan korvausta 15 euroa oppitunnilta ja Assistantille 10 euroa/oppitunti. Jokaisessa seurassa on varmasti nuoria opiskelijoita, joille lisätienestit ovat tarpeen.

Kouluvierailut alkavat täydellä höyryllä heti sisäkauden alettua syys-lokakuun vaihteessa. Onhan managerien hankinta jo hyvässä vaiheessa ja ensimmäiset kontaktoinnit kouluihin tehty?

Nyt on juuri oikea hetki aloittaa School Tour, sillä liitto on saanut sitä varten rahoituksen.

Olethan yhteydessä liiton toimistoon ja kerrot seurasi School Tour -suunnitelmista!

Onko managerit hankittu ja kouluja lähestytty ja kenties jo sovittu vierailujakin? Haluamme tietää, missä mennään. Ilmoita myös, tarvitseeko seurasi apua managerien hankinnassa TAI jos seurallasi on Managereita, jotka voisivat tehdä School Touria myös muilla paikkakunnilla, ilmoitathan siitä.

Käytäntö School Tourille 2014−2015:

Jokainen seura ilmoittaa etukäteen osoitteeseen paivi.mitrunen@finnhandball.net missä kouluissa aikoo vierailla. Raportointi ja laskutus tehdään raportointilomakkeella. Lomakkeen saa liiton toimistosta.

Onnea School Tourille!

Jos kysyttävää, lisätietoja antaa liiton toiminnanjohtaja Päivi Mitrunen paivi.mitrunen@finnhandball.net050-5557384

 

Koko käsipalloliiton historia nyt kaksissa kansissa! Tilaa Pihkassa palloon tai Fäst vid bollen nyt vaivattomasti verkosta.