TAMMIKUUN YLÄKOULULEIRIEN JA T04 SEKÄ P04 MAAJOUKKUEIDEN LEIRITYKSET VARMISTUVAT VASTA TAMMIKUUN ALUSSA

Suomen Käsipalloliitto ja Kisakallio järjestävät yhteistyössä käsipallon yläkoululeirityksiä. Vallitsevan koronapandemian aikana haluamme varmistua, että pystymme viemään leiritykset läpi turvallisesti ja asetuksia noudattaen. Tästä johtuen odotamme tammikuun alkuun, ennen kuin vahvistamme yläkoululeirityksen järjestämisen. Suomen Käsipalloliitto tulee kuitenkin julkaisemaan yläkoululeirityksiin kutsuttavien nimet ennen joulua, mutta leiri-ilmoittautumiset tapahtuvat vasta tammikuun 2021 puolella.

Kisakallion tiedote:

2021 YLÄKOULULEIRIEN JATKUMISESTA TAMMIKUUN OSALTA TIEDOTETAAN VASTA TAMMIKUUN ALUSSA

Kisakallion joulukuun yläkoululeirit peruutettiin osana Covid-19 pandemian leviämistä estäviä rajoituksia. Leireille ilmoittautuneet ovat jo saaneet tai ovat saamassa lähipäivinä rahansa takaisin ja osan kohdalla maksu on siirretty seuraavaan leiriin.

Seuraavat leirit on suunniteltu tammikuulle ja tavalliseen tapaan niihin ilmoittaudutaan 2-4 viikkoa ennen leiriä, joka ajoittuisi joulun ja uudenvuoden väliseen aikaan. Siinä vaiheessa voi olla kuitenkin vielä liian vaikeaa ennustaa voidaanko leirejä järjestää suunnitelman mukaan. Tarkastelemme tilannetta vasta ihan loppuvuodesta / heti vuoden vaihteen jälkeen ja toivomme että voimme silloin ilmoittaa teille mahdollisuudesta ilmoittautua. Tulette samaan meiltä joka tapauksessa viestiä vuoden ensimmäisinä päivinä.

Reipasta ja liikunnallista joulunaikaa kaikesta huolimatta toivottaen,

Kari Seppänen

Valmennuspäällikkö, Kisakallio

kari.seppanen@kisakallio.fi

p.044 060 8228

Linkki tiedotteeseen:

https://docs.google.com/document/d/17-UbAcYc6wjwxrv_AdiqjzB2R51S7NP9hGdJNchQjgU/edit?usp=sharing

Kisakalliossa noudatetaan viranomaisten määräyksiä, rajoituksia ja suosituksia pandemian leviämisen ehkäisemiseksi. Tutustu käytänteisiin tästä linkistä:

https://docs.google.com/document/d/1SCCBfSIPM4YBQyLX6aSN-JGXwN_VehpAMJLCrKAt_yg/edit

 

Lisätietoja

Jaakko Horelli

Koulutuspäällikkö
Suomen Käsipalloliitto
jaakko.horelli(at)finnhandball.net
0406314154