T04-maajoukkuerinki nimetty

T04-05-ikäluokan valmistautuminen elokuussa pelattaviin W17 EM-kisoihin jatkuu koronasta huolimatta. T04-maajoukkueryhmän leirejä on jouduttu pandemian vuoksi siirtämään talven ajalta kahdesti. Nyt julkaistaan T04-maajoukkuerinki, joka muodostaa T04-maajoukkuetoiminnan ytimen. 

Ensimmäistä kertaa Kisakallion yläkoululeiritysjärjestelmässä mukana oleva nuorten maajoukkueryhmä on ollut kuluvana kautena leirillä kolmesti. Leirityskalenterissa on ollut neljä yläkoululeirityksiin kuuluvaa leiriä ja näillä leireillä on ollut kutsuttuna kaksi isoa ryhmää pelaajia. Urheilijat kevään leireille valitaan maajoukkueringin lisäksi tyttöjen 2004-2005 ikäluokasta ja leiriryhmät muodostetaan tason perusteella.  

Tarkoituksena on edelleen, että maajoukkueen kevään leireillä olisi mukana yhteensä noin 40 urheilijaa kahdessa ryhmässä. Kaikilla leirille valituilla on jokaisella leirillä edelleen mahdollisuus kehittyä maajoukkuevalmentajien treeneissä ja Kisakallion asiantuntijoiden avulla. Maajoukkuerinkiin voidaan tehdä muutoksia tarvittaessa. 

Kesäkuussa tulee olemaan nuorten maajoukkueiden suurleiri Kisakalliossa, ja sinne tullaan kutsumaan 25 urheilijaa. Suurleirin jälkeen tullaan valitsemaan kesäkuussa lopullinen maajoukkue W17 Euro Championship -kisoihin Liettuaan 7.-15.8.2021. 

T04-maajoukkueen päävalmentaja on Sam Kihlstedt. Joukkueen fysioterapeutti on Carolina Böckelman ja joukkueenjohtaja Sini Forsblom.

***tiedotetta korjattu klo 10.15: B-EM-kisat muutettu termiin Euro Championship

T04-maajoukkuerinki:

Backlund Emelie PIF
Burns Sophie KyIF
Bäckström Andrea Dicken
Foley Natasha KyIF
Goman Sofia KyIF
Grönmark Jannie HIFK dam
Gratchev Anni PIF
Heinonen Louise GrIFK
Hyry Venla KyIF
Juvala Annika HIFK
Järnström Ellen Dicken
Kanninen Nea KyIF
Kosonen Ilona Sparta
Larsson Isabel HIFK
Mannila Emma KyIF
Maristo Milla Sparta
Nousiainen Ida KyIF
Nynäs Cassandra KyIF
Paukku Ella KyIF
Pennanen My KyIF
Perho Joanna ÅIFK
Perttula Kia PIF
Rignell Maj HIFK
Rots Noa Dicken
Ruth Sofia Dicken
Söderlund Freja PIF
Udd Melanie BK-46
Usva Caisla KyIF
Valkamo Ella GrIFK
Viljanen Melinda Dicken