T02 Ranskassa, toinen päivä

Aamumme alkoi aamulenkillä kello 8:00, jonka jälkeen oli aamupala. Tunteita oli monta kuuman yön jälkeen, mm. jännitystä ja innostusta. Aamupalan jälkeen oli ensimmäisen harjoituksen aika. Kaikista oli mukavaa päästä kentälle pallottelemaan kesäloma paussin jälkeen. Hallissa oli todella kuuma ja huono ilma, mikä ehkä vähän näkyi meidän keskittymisessä. Harjoittelun jälkeen oli lounaan ja palaverin aika. Lounaalla oli tarjoilla pastaa ja kanaa jo kolmannen kerran meidän reissun aikana. Puolet joukkueesta kävi uimassa ennen palaveria. Palaverin aikana ja jälkeen matsin valmistautuminen alkoi.

Meidän ensimmäinen peli alkoi 18:00 Tunisiaa vastaan. Lämmittelyn aikana fiilis oli keskittynyt mutta latautunut. Koko ensimmäinen puoliaika oli todella tasainen, mutta parin hyvän maalintekopaikan epäonnistuminen johti lukemiin 11-14 ennen toista puoliaikaa. Toinen puoliaika oli aavistuksen parempi entä ensimmäinen mutta kovan taistelun huolimatta loppu lukemat olivat 25-30. Koko joukkuetta harmitti peli koska meillä oli kaikki mahdollisuudet voittaa Tunisia. Tekniset virheet ja maalintekopaikkojen epäonnistuminen oli valitettavasti kaksi suurta syytä häviöön. Mutta pelin kokonaisuus oli todella hyvä!

Pelin jälkeen seurattiin Ranska-Egypti matsia ja syötiin illallinen. Illallisen jälkeen kaikkia väsytti paljon niin menimme heti nukkumaan uupuneena mutta iloisella mielellä.

Sara, Fanny, Sofia, Nea N

Koko käsipalloliiton historia nyt kaksissa kansissa! Tilaa Pihkassa palloon tai Fäst vid bollen nyt vaivattomasti verkosta.