T02 matkakertomus jatkuu Trophée Corine Chabannes 2. ottelupäivä

Torstai alkoi aamukävelyllä missä herättelimme kehoa. Kävelyn jälkeen menimme aamupalalle joka kestä hieman odotettua kauemmin kun kaikki neljä maata söivät samaan aikaan. Odotuksen jälkeen saimme ruokamme ja lähdimme tyytyväisinä huoneitamme kohti.

Päivän treeni alkoi 11.30 ja lähdimme hallia kohti 11.15. Treeneissä kävimme läpi vastustajiemme pelityyliä ja omia ratkaisuja. Treeni sujui hyvin kuumuudesta huolimatta.

Treenien jälkeen kävimme suihkussa ja sitten menimme syömään lounasta. Heti lounaan jälkeen suuntasimme kokoustilaan ja katsoimme videota vastustajien pelityylistä. Puhuimme ryhmissä ratkaisu mahdollisuuksista. Kokouksen jälkeen menimme hakemaan välipalaa jonka jokainen pelaaja söi omassa huoneessa ennen hallille lähtöä.

Lähdimme hallille 1,5h ennen pelin alkua hyvin mielin. Pukukopissa joukkue oli keskittynyt ja hyvällä tuulella. Jouduimme lämmittelemään hallin käytävällä missä oli todella kuuma mutta siitä huolimatta saimme kaiken tehtyä.

Pelin ensimmäiset 20min oli meidän osalta todella hyvää peliä ja se näkyi meidän johtoasemasta. Toiseen erään menimme lukemin 10-12 meidän etuna mutta toisen erän alku oli erittäin hiljainen ja peli päätyi meidän osalta tappioksi. Olimme pettyneitä pelin jälkeen mutta myös ylpeitä siitä että meillä meni hyvin ensimmäisessä erässä.

Pelin jälkeen menimme takaisin hotellille ja söimme päivällisen. Päivällisen jälkeen venyttelimme vielä ja pidimme pienen joukkue palaverin. Tämän jälkeen me kaikki suuntasimme huoneitamme kohti ja nukkumaan.

Ja vielä päivän bonustehtävä:  Aptin historiallisia rakennuksia on muun muassa Sainte-Annen katedraali ja sen kellotorni, joka on peräisin 1500-luvulta. Nämä sijaitsevat kunnan keskustassa. Aptin vanhakaupunki ja siellä sijaitseva suihkulähde ovat myös upeita ja vanhoja nähtävyyksiä.

Tekijät: Nea S, Stella, Maja, Annika ja Ida