T02-landslaget: EM i Georgien dag 3

Vi började vår andra dag i Georgien med en kort morgonpromenad före morgonmålet. Efter morgonmålet var det start till träningen som var i en lite mindre hall som inte var i lika bra skick som spelhallen, men gick bra att träna i. Före lunchen hann vi gå en sväng till butiken där vi hittade en del finländska produkter, t.ex. oltermanni ost och finskt smör.
Efter att vi hade ätit ris och höna till lunch och chillat på rummet en stund åkte vi till hallen för att titta på två matcher. Under matchen hade alla spelare som uppgift att analysera deras kommande motståndare på planen. När vi kom till hotellet efter matcherna åt vi kallt ris och höna till middag. Sedan gick vi och sova för att vara väl förberedda inför vår första match som är imorgon.

Kända sevärdheter i Georgien är gamla staden i Tbilisi med sina fina byggnader och monument. Där finns t.ex. Tbilisis heliga Treenighets katedral. En annan sevärdhet är Fredsbron som är en gångbro över floden Kura. Bron byggdes efter initiativ från presidenten och ingivdes år 2010.

Emma & Emilia