T02-maajoukkue: EM-turnaus Georgiassa: päivä 4

Sunnuntai 4.8

Ensimmäinen pelipäivä alkoi tuttuun tapaan aamukävelyllä kello 8.30. Kävelyn ja aamupalan jälkeen oli aika lähteä hallille käymään viimeiset pelikuviot läpi kello 10.15. Treenien ja suihkun jälkeen pohdittiin vielä palaverissa Georgian vahvuuksia ja heikkouksia heidän edellisen illan pelistä Liettuaa vastaan. Syötyämme lounaan alkoi jokaisen oma valmistautuminen peliin. Bussi lähti hallille kello 14.15. Ennen pelin alkua ei voinut olla huomaamatta ensimmäisen pelin aiheuttamaa jännitystä ja innostusta. Mutta kunhan viimeinenkin pelaaja saatiin pukkarista ulos päästiin viimein aloittamaan peli. Pelin kulku ei ollut ihan odotusten mukainen lopputulosta myöden, mutta oli pelissä hyviäkin puolia mm. 3 teknistä virhettä toisessa erässä!
Pelin jälkeen oli fiilis luonnollisesti vähän hiljaisempi, mutta iltapalan ja palaverin jälkeen suunnattiin ajatukset jo huomiseen Sveitsi otteluun.

Player of the match Emilia: On iso asia pelata em-kisoja ja kun on iso halli ja koko maailma näkee harmittaa että jäi näin pienestä kiinni. Huomenna kyllä voitetaan!

Mecca: Aloitus oli todella hyvä. Tehtiin juuri niitä asioita joita oltiin aamutreeneissä treenattu. Saatiin pidettyä vastustajan vaarallisin pelaaja eli vasen laita hyvin kontrollissa ja rakennettiin hyviä heittopaikkoja pakeille. Sen jälkeen alettiin sähläämään pallon kanssa, palloja putoili ja oma pelirytmi hajosi. Päästettiin mm. numero 19 juoksemaan läpi juuri niistä paikoista joista oli ennen peliä puhe, että ei saa juosta.Toinen erä oli jo vähän parempi. Siinä oli paljon enemmän asennetta. Välillä jopa liikaakin, erityisesti kun saatiin kontrauspeli toimimaan ja päästiin 1-2 maalin päähän, alettiin vain yrittämään liikaa.

Nyt hiljenee myös huone 508 Soffi & Hanna kiittää ja kuittaa?