Ohjeita katsojille Suomi-Tanska EM-karsintaotteluun

MIESTEN EM-KARSINTAOTTELU SUOMI-TANSKA 7.11. KLO 17.00 ENERGIA AREENA, VANTAA

Lippuja on rajoitetusti myynnissä vain ennakkoon. Ovelta lippuja ei saa. Liiton vapaakortit eivät käy ottelussa.

Liput:

Hinnat alk. 10 euroa lippuagentti.fi

SAAPUMINEN ENERGIA AREENALLE

Katsojia pyydetään sisäänkäyntien ruuhkautumisen välttämiseksi saapumaan ajoissa. Ovet aukeavat 1,5 tuntia ennen ottelun alkua klo 15.30.

Areenan sisäänkäynneillä on käytössä lippujen skannaus (elektroninen tarkistus) sisäänoton sujuvuuden helpottamiseksi. Sisäänkäyntejä on kolme eri puolilla areenaa. Kylteillä ohjataan oikelle sisäänkäynnille. Tarkistathan lipusta oman katsomonosasi, jotta sisäänkäynti tapahtuu oikeasta ovesta.

Ovilla voidaan suorittaa turvatarkastuksia. Älä tuo mukanasi pulloja, alkoholia, teräaseita tai muita vaarallisia esineitä.

Otteluun on myyty lippuja vain joka toiselle riville. Turvavälin taatakseen on mahdollista siirtyä omalta paikaltaan yksi rivi eteenpäin.

ENERGIA AREENA KATSOMOKOHTAINEN SISÄÄNTULO

POISTUMINEN ENERGIA AREENALTA

Rauhalliseen tahtiin samasta ovesta, josta on tullut sisään.

TERVEYSTURVALLISUUS / COVID-19 PANDEMIA

Huomioithan, että kaikkien katsojien pitää käyttää maskia areenalla koko ottelutapahtuman ajan. Ilman maskia saapuvien katsojien sisäänpääsy areenalle evätään.

Osallistuthan ottelutapahtumaan vain täysin terveenä, joten ethän saavu paikalle, mikäli sinulla on lieviäkään sairastumiseen viittaavia oireita.

Tapahtumassa on tarjolla käsihuuhdetta. Huolehdithan hyvästä käsihygieniasta. Käsien peseminen saippualla ja vedellä on mahdollista kaikissa wc-tiloissa.

Yskithän/aivastathan tarvittaessa kertakäyttöiseen nenäliinaan tai hihaasi.

Toivomme, että kaikilla katsojilla on Koronavilkku-sovellus ladattuna ja käytössä.

MITÄ KATSOMOON EI SAA TUODA?

Älä tuo mukanasi pulloja, alkoholia, teräaseita tai muita vaarallisia esineitä.

TIETOA PALVELUSTA AREENALLA

Areenan molemmissa päissä on omat myyntipisteet. Suosittelemme käyttämään maksamiseen lähimaksua. Muista säilyttää turvaetäisyydet myös jonottaessa.

FANITUOTEMYYNTI

Ottelutapahtumassa on myynnissä kasvomaskeja Suomen maajoukkueen väreissä ja logolla hintaan 10 €/kpl.

Turvallinen ottelutapahtuma edellyttää kaikkien tapahtumaan osallistuvien yhteistyötä. Tervetuloa otteluun ja tehdään yhdessä turvallinen ja viihtyisä ottelutapahtuma kaikille! Nähdään areenalla!